Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macierzanka piaskowa mnmnmn

rodzina psioczy na mojego faceta, że cichy, malomowny

Polecane posty

ze nie za przystojny, ze w ogole to powinnam miec zupelne jakies cudo wiem, ze nie powinnam sie przejmowac takimi tekstami, ale powtarzane parokrotnie daja mi do myslenia faktycznie, nie jest mega przystojny, wygadany, towarzyski. Jest cichy, spokojny. Ale takiego go pokochalam, jest dla mnie dobry, jest dobrym czlowiekiem. To jest dla mnie najwazniejsze. Moja mama twierdzi, ze kobieta taka jak ja powinna miec przystojnego, inteligentnego, czy sie nie wstydze byc z kims takim. Juz mialam nie jedneg przystjonego gogusia, chama, ktory nie mial skrupulow by podniesc na mnie reki, wygadanego, pieknego i tp. Ale zaden nie umywa sie do obecnego. Piekny nie jest, ale naprawde mnie dobrze traktuje, czego o poprzednich partnerach powiedziec nie moge... Moi rodzice nie pojmuja, rodzina i znajomi tez nie... Bezsens. Meczy mnie to.

Słuchaj rodziny, taki facet to dno. Nie będzie potrafił cie dobrze wypierdolić.

Gość zaba zielona
twoja mama powinna wstydzic sie takiego gadania i cieszyc sie tym ze corka jest szczesliwa! jestes madrzejsza od twojej mamy

Gość annia.....................
Co się rodzinka w trąca.Naważniejsze ,że Tobie jest z nim dobrze .Powinni się ciszyć ,a nie napierdalć na niego9. Współczuję.

Gość RaZR
Nie słuchaj rodziny, zwłaszcza w kwestiach jeśli chodzi o wygląd. To nie im ma się podobać a Tobie. Co innego jeśli siedział by na bezrobociu od 5ciu lat lub coś podobnego, wtedy mieli by prawo wyrażać opinie. Musisz się nastawić, że moga go nigdy nie zaakceptować. I zawsze będziesz słyszała że jest taki czy owaki.

Dno bo co? Zdziwilbys sie, taki facet to potrafi sie zajac kobieta. Powinna, bardzo zle o nim mowi i jest niesprawiedliwa. W ogole moja rodzina chyba spodziewala sie ze bedzie jakis mega towarzyski i wgl bezsensu. Jestem szczesliwa, nigdy bardziej nie bylam. :)

Kazde swieta i przyjazd do domu to koszmar dla mnie, musze tego wysluchiwac, glupie miny, komentarze Im jeszcze przeszkadza to, ze ma swoje hobby a to hobby to sztuki walki wiec dla nich to nic, glupota i pierdola. Bezsens.

Gość zaba zielona
zazdroszcze ci faceta a wspolczuje rodzinki! mama bardzo powierzchownie ocenia ludzi i liczy sie pewnie co powiedza ludzie :(

Gość sfhfdhhg
olej to, to Ty z nim zyjesz, a nie oni. A jak Cie to męczy to powiedz im, ze nie bedziesz do nich przyjezdzac bo masz dosyc tego i tyle

Gość behemłucik
na święta olej rodzinkę w tym roku

Powiedzialam im, ze nie bede przyjezdzac, ale im to nie robi roznicy, a janjednak z szacunku i z tego ze pasuje, przyjezdzam. W ogole tego nie doceniaja, kompletnie nic a nic. Nawet moj brat, ktory zawsze byl za mna krytykuje go, ze ten jest malomowny, jezu nie kazdy jest gadula.

Gość sfhfdhhg
ja tez jestem malomowna , zwlaszcza przy obcych czy rodzicach mojego chlopaka, ae go uszczesliwiam i to najwazniejsze za to on gadula okropny :P ja bym sie wykrecila w tym roku ,ze sie zle czuje itp itd i nie przyjechala . Wiem to rodzina, ale nie szanują Cie i Twoich wyborow i nie ciesza siez Twojego szczescia