Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona staraczka.

dziewczyny czy to mozliwe ze jestem ciazy?

Polecane posty

byłam u lekrza w środku cyklu gdzie wynikało, że przed dniami płodnymi.Powiedział, że w tym miesiącu nie ma szans na zajscie w ciaze bo nie widzi pęcherzyka, nie będzie owulacji. okres powinnam dostac 6 grudnia. Nie dostałam, wczoraj zrobiłam test ciążowy negatywny. Czekam wiec na okres którego nie dostałam. Borzuch pobolał mnie 6 i myślałam, że go dostanę. Wczoraj i dziś wogle mnie nie boli, tylko czasem jajniki i czasem mnie tak ciągnie w dole brzucha. Piersi mi się powiększyły i bolą mnie cały czas. Może to przed okresem a może to ciąża? sama nie wiem.Jutro mam zrobić kolejny test.Ale nie chce się nakręcać skoro lekarz tak powiedział....co myślicie?

:-(

dziewczyny, zadna z was nie byla w takiej sytuacji? prosze odpiszcie ...

Gość nie łudź się
Nie jesteś w ciąży. USG się nie myli

Moze owulacja była tylko się przesunęla? U mnie się przesuneła o 6 dni i w terminie planowanej @ nie było mowy o pozytywnym teście, ale juz w 10dpo normalnie wyszła druga kreseczka (bladziutka) :))) Najlepiej zrób bete albo powtórz test za pare dni. polecam testy paskowe z tesco o czułosci 10. kosztuja 5zł i dokładniej pokazują niż zwykłe płytkowe z apteki :)

Gość jak miałas usg
i lekarz wyraznie powiedział ze nie ma pecherzyka to w zadnej ciazy nie jestes,przez to ze nie miałas owulaci faza lutealna sie wydłuza i okres mozesz nawet i za 10 dni dostac wyluzuj

a jaką nazwe ma ten test? lekarz powiedzial ze nie widzi pecherzyka, ale owu mogla sie przesunac, tak przynajmniej mysle. bylabym pewna,ze nic z tego zebym miala monitorung calego cyklu .a tak jak okres sie spoznia to nadzieja jest :-)

Gość kanapka z serem
nie nakręcaj się , zrób jutro test a najlepiej idz w poniedziałek na bete i bedziesz miał pewność.Obajwy takiej jak ból piersi, ból jajników, no i brak okresu może świadczyć o ciąży.Jednak moim zdaniem małe szanse skoro lekarz tak powiedział...

jutro zrobie test i zobacze....mam cały czas nadzieje ze to jednak ciaza...jutro będzie 3 dni po terminie @.

Gość baju bajuuuuuuu
kazdej kobiecie moze wypasc 1 miesiaczka z obiegu;) a okres moze sie spoznic nawet 7 dni

no fakt moze tak byc, tylko ja wogle nie mialam stresu w tym miesiacu i nie nakrecalam sie na ciaze w tym miesiacu.gdy zaczal mnie bolec brzuch w dzien przewidywanej @ myslałam ze zaraz dostane okres i nie moglam sie doczekac zeby zacząć kolejne starania. kiedy jednak brzuch przestał boleć" okresowo", piersi cały czas bolą i pojawiły sie na nich takie niebieskie żyły to uznałam ze moze jednak.Test wypadł negatywnie ale póki okres nie nadchodzi to nadzieja wciąż się tli :-)

zrobiłam test negatywny. juz sama nie wiem, musze poczekac.Może okres poprostu sie spoznia. poczekam do srody i jeśli nie przyjdzie to znowu zrobie test.Wtedy będzie prawie tydzień od spodziewanej @.Muszę poczekać.