Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Jestem gotów sprzedać mój blog.

Polecane posty

J.w. Na blogu jest 750 postów, głównie o tematyce politycznej. Liczba wyświetleń: 21 tysięcy, Czy ktoś chce kupić ?

Gość Maki5
:D tomek ty biedaku ty :D :D

Gość ergwwh
dam stówe, byle to gówno znikneło z sieci! :o

Mówię na poważnie - oferuję swój blog i jednocześnie konto na YouTube. Cena wywoławcza: 500 złotych + zobowiązanie że nowy właściciel zaznaczy na blogu że jest nowym właścicielem i nie będzie się podemnie podszywał. Ty mi dajesz kasę, a ja tobie hasło. Zmieniasz hasło na swoje i wszystko jest twoje.

Gość goskatorun
czemu chcesz zrezygnowac z prowadzenia bloga ?

Gość EleGannt
ale wiesz, sprzedaje się tylko jeden raz i tu nie ma jaj, idziemy do Notariusza aby spisać umowę prawnie , przy okazji sprawdę, czy nie masz zadłużenia hipotecznego, Twoich długów nie mam ochoty spłacać , czy jasne ?

A dlaczego nie ? Przygotowywanie kolejnych artykułów wymaga czasu i sił - trzeba zbierać informacje, zdjęcia, nagrania wideo, a oglądalność mam w sumie niewielką (i oczywiście zero zysków). Ludzie nie chcą czytać na poważne tematy. Wolą głupoty.

Gość EleGannt
Tomek, chętnie kupię ten adres i stronę www. czy serwer masz postawiony w domu, czy na jakimś portalu ?

Założyłem ten blog na blogspocie. Serwer jest gdzieś w Stanach Zjednoczonych. Blog jest mój, ale muszę przestrzegać regulaminu serwisu (żadnych drastycznych zdjęć; żadnych obraźliwych treści).

"A dlaczego nie ? Przygotowywanie kolejnych artykułów wymaga czasu i sił - trzeba zbierać informacje, zdjęcia, nagrania wideo, a oglądalność mam w sumie niewielką (i oczywiście zero zysków). Ludzie nie chcą czytać na poważne tematy. Wolą głupoty." To co piszesz to też głupoty:P.ASle ja mam swój blog i forum i nie potrzebuję teraz innego:D.

"4 [zgłoś do usunięcia] code25-77 Założyłem ten blog na blogspocie. Serwer jest gdzieś w Stanach Zjednoczonych. Blog jest mój, ale muszę przestrzegać regulaminu serwisu (żadnych drastycznych zdjęć; żadnych obraźliwych treści). www.tomaszwawruszko.blogspot.com" Czyli cenzura:P.Lepiej już mieć strone w stylu onionforum:classic_cool:.

Gość saddsadffad
nie dziekuje, wole kase na lizaki i lody stracic

Cenzura - którą sam prowadzę odnośnie komentarzy - pozwala utrzymać przyzwoity poziom wypowiedzi.

Jakbym miał mieć stronę to na swojej domenie ,swoim serwerze no i bez możliwości cenzurowania mnie przez kogokolwiek:P. A nie na gównianym serwerze w USA:P.To już wolę "reżimową"Białoruś:P.

Gość EleGannt
Tomek, dzięki za info, porozmawiam z prawnikami na temat kupna tego blogu, czy prawo stanowe w USA oraz, czy nasze polskie prawo zezwala na legalizację nowego użytkownika

Gość Maki5
"onionforum" znasz jakieś ciekawe stronki w sieci Tor nie chodzi mi o zboków ani przestępców coś politycznego????

Gość Maki5
Tomek a po ile sprzedajesz swój słynny majonezowy słoik po mosznowy?

"Maki5 "onionforum" znasz jakieś ciekawe stronki w sieci Tor nie chodzi mi o zboków ani przestępców coś politycznego????" Te onionforum jest niezłe:classic_cool:.Jak sie chce można unikać tematów pedofilskich:P.Znam kilka ciekawych jak np. przekręt w przekręcie:D.Tylko mi się gdzieś zapodział chyba odnośnik bo nie moge tego forum uruchomić z tego co mam:O.