Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzryjjffjfjy

plotki w pracy

Polecane posty

Gość xzryjjffjfjy

Wlasnie sie dowiedzialam o bardzo obrzydliwej plotce w mojej firmie na moj temat ! az sie we mnie gotuje ! poradzcie cos, co robić ? walczyc czy olac i sie nie przejmowac obludnymi ludzmi ?

Gość xzryjjffjfjy
No i co ze zrobilam laske szefowi to bylo za propozycje podwyzki, nie wiem o co chodzi tym zazdrosnym babom :(

Gość polsko-ojczyzno
a czym Ty sie kobieto przejmujesz o kimś muszą gadać! taki ten świat obłudny i beznadziejny :P - zycie, ale nie martw się 21 grudnia koniec świata więc te pi*** wysadzie!

Gość xzryjjffjfjy
podszywom dziekujemy, przejelam sie, bo taki juz mam charakter, nie wiem co z tym dalej zrobic.

Gość ajf;lakjf;akjf;ajk
a możesz zdradzić, co to za plotka?

Gość xzryjjffjfjy
cos w stylu "puszczalska"

Gość dowiedz sie kto rozsial te
plotki, a pozniej zapytaj sie tej osoby ale nie sam na sam tylko przy conajmiej jednym swiadku dlaczego rozsiewa na Twoj temat takie plotki? to powinno pomoc. Takie rzeczy sie zalatwia od razu. Beda wiedziec, ze nie dasz sobie w kasze dmuchac i nastepnym razem sie zastanowia zanim puszcza plotki na Twoj temat

dowiedz się kto to powiedział a następnie publicznie zapytaj skąd ma takie nieprecyzyjne informacje bo z tego co wiesz to właśnie w tym czasie była w kiblu z magazynierem ... dosraj jej coś okropnego niech się spali ze wstydu dosraj jej na temat jej jakiegoś mankamentu

Gość dowiedz sie kto rozsial te
laura c. mysle, ze nie nalezy dosrywac takiej osobie z powodu jakiegos mankamentu, nie warto znizac sie do jej poziomu. Po prostu niech zapyta dlaczego rosiewa takie plotki i ze sobie tego nie zyczy.

dowiedz sie kto rozsial te -- a ja ci powiem że z takimi buraczkami jak nie powiesz prosto w oczy to nie zrozumie, też jestem za metodą nie zniżać się do poziomu ale prostaczki to odbierają za swoją wyższość i uległość niestety musi się postawić jak w stadzie uzyskać pozycję bo ją zjedzą

Nawet bym nie reagowała. Nie należę do ludzi, którzy przejmują się ludzkim gadaniem. Ludzie zawsze znajdą powód, by o innych gadać a najlepiej gadać źle. To takie ludzkie i małe. Po co z czymś tak durnym walczyć? Lepiej koło tyłka mieć.

Gość ajf;lakjf;akjf;ajk
jeśli wiesz kto rozsiewa te plotki, to po prostu powiedz tej osobie, że sobie tego nie życzysz.