Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark chocolate

czy to jest normalne?

Polecane posty

Chyba mierzone od dupy strony :) Ja na takiego jeszcze nie trafiłam i mam nadzieje, że nie trafię...

Gość Monika monikaa
mój chlopak, Marcin na 15,5 cm i 13,5 także też buda.

Hmmm widze, ze u nas w kraju strasznie sie srednia podniosla jezlei chodzi o dlugosc penisow, bo wiekszosc factow zacyzna od 20 w gore a kobiety tez opowiadaj ze ich faceci mjaa mega paly... chyba musze zmienci kraj, bo sie nie lapie w srednia...

no cóż z tego, skoro niektórzy kompletnie nie wiedzą co zrobić z tymi swoimi 20 cm ;)

bardziej mnie martwi co innego - jeśli natura idzie z postępem, i tak jak oni piszą mają po 20 kilka cm, znaczy że kobiety są coraz....głębsze ??? :D

Gość mała pałka
ma małego, nie warto :(

Dżoneya no wlasnie nie wiem, za chwile sie okaze z emoj wystarcza tylko, aby wiatropal odwiedzic, a palcowe bedzie sie robilo pogrzebywaczem do kominka:P

no weź nawet tak nie pisz :P lepiej być małym sprawnym wariatem niż dużym...nieudacznikiem :classic_cool:

Dżoeya, ale z tego co pisze to chyba teraz nie w modzie...ja z mom wymiarem europjeskim..musze chyba sobie nakladke kupic:P

no wiesz... z drugiej strony kobieta ma z tobą możliwość spróbowania wszelkich nowinek technicznych, "przyjemniaczy" wszelakich nakładaczy.... a taki już od razu duży nic nie nałoży ;P Zresztą cholera nie wiem, nie znam się.

Gość widziałam na dvd
a móżyny majom ogromne pauki

Pewnie że za mało. :D Twoja tzipa jest tak skonstruowana że przejdzie przez nią główka niemowlaka. Nawet murzyńskie do kolan przy tym wysiadaj. Z takim podejściem módl się by cię chociaż ktoś patykiem dotknął. :D :D :D