Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jestem taka smutna i zmęczona

Polecane posty

Gość lavangenes
to co ty dziecko robisz poza szkola? pracujesz na pelny etat?

Gość to jeszcze nie katastrofa
Nie musisz być dobrą krawcową, czy fryzjerką. Wystarczy że masz w miarę ciasną peezde i możesz zarobić spokojnie 5 tys na miesiąc :-)

Gość lavangenes
ta, no to super zajecie, tylko co Ty z tego masz? co robisz np godzinami na fb?

Zresztą moja stopka mówi sama za siebie. Mam 16 lat ale zawodówka jest dla mnie zbyt ciężka. Powiedziałam raz jednej nauczycielce że zawodówka nie jest po to żeby się w niej uczyć.

Gość lavangenes
a poza mediami w czym jestes dobra? Bo przeciez jak nie skonczysz szkoly to w polsce Cie zje system i nie bedzie ani kompa ani tv. Pomysl tylko nad tym, jak juz pomyslisz i cos wymyslisz to mozesz siedziec na pc dalej ;)

Gość bezzebna :((((((
ja mam gorszy problem: nie mam kasy na koronke i zostane bez zeba na przedzie :(((

Ja też ostatnio wydupcyłam zeba bo mnie bolał. A jak mi dentysta wyrwał go to z bólu tak się tam zesrałam że szkoda gadać.

Gość hoh... buisness to
ty zostaw tym co koncza studia

Gość tylko nie twórz za jakiś
czas tematu że jakiś staruch zrobił ci bachora, a ty nie masz wykształcenia i wpierdalasz kit z okien. Starzy powinni posłać cie do szkoły specjalnej, choć nie wiadomo czy i tam byś sobie poradziła...

Ale dziewica też może zajdź w ciąże. Np. jak na basenie jakiś mężczyzna się spuści może w ten sposób zapłodnić kobiete.

Poza tym mam większy problem niż nauka. Nie wiem czy Malwina jest córką Marczaka, co będzie dalej z małżeństwem Marczaków i czy Magda Zwoleńska da się oszukać swojemu partnerowi i to czy Irek nie kopnie Magdy w dupe.

A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że założyciel tematu jest facetem. :D Dawniej miał nick hiszpanin. Sprawdzone na 100% :D To, że jako dziecko wycięto ci jaja, jeszcze nie upoważnia cię do udawania kobiety - kastracie Stępień.

Gość jak czytam o ludziach typu
ukryta prawda to sie ciesze ze jestem soba. Jezu az strach uwierzyc ze tyle debilizmu co nawet zawodowki nie jest w stanie zdac. Cos banalnego, wystarczy chodzic i sluchac.