Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciazplacze

ile czasu potrzeba?,

Polecane posty

Gość wciazplacze

Bol po rozstaniu , ciepirnie ktore mnie przeszywa, wciaz palcze i nie dajesobie rady

Gość oooooooojj
a kiedy sie z nim rozstałaś?

Gość dfsdf
pol roku rozpaczalam, 2 lata zajelo mi "zapominanie"/

Gość wciazplacze
juz mija ponad dwa miesiace, myslalamm ze jestem silna ale zly leca do oczu same dom praca praca dom brak ochoty na nic

Gość ania mala
wiem jak to jest, i wspolczuje. ja tez to przechodze... nie ma chyba ustalonego czasu jaki czlowiek potrzebuje po rostaniu.. indywidualna sprawa. ja rozstalam sie 7 miesiecy temu. wciaz mysle o nim, placze. nie pogodzilam sie z tym. boli, cierpie tesknie.

Gość ania mala
z jakiego powodu sie rostaliscie, i ile byliscie razem?

Gość wciazplacze
najgorsze jest to ze jeszcze mialam nadziejekilka dni temu jeszcze kilka dni temu zaczynalam widziec swiat inaczej weselej a to trzeci dzien jak zowu mnie dopadlo wczoraj wino dzisiaj ciastka i to holerne lozko ktore jest tak puste

Gość wciazplacze
z jakiego ? myslalam ze to kryzys? ale kryzys to nie tylko byl byla inna wyprowadzilam sie on z ta inna juz nie jest no chyba ze bawi sie w zwiazek na odleglosc .... rok czasu poand mieszkalismy razem

Gość ania mala
niestety po rozstaniu nie jest latwo.moj ex jest juz w nowym zwiazku... i choc zycze mu szczescia mimo krzywdy jaka mi wyrzadzil to zastanawiam sie jak udalo mu sie tak szybko zwiazac z kims.

Gość wciazplacze
odp dosc prosto my nie potrafimy oni tak

Gość ania mala
faceci musza to jakos inaczej przechodzic. my kobiety inaczej. wylalam wiele lez.. najgorsze jest to ze nie potrafie przestac o nim myslec. i nie rozprawilam sie z tym na dobre.. caly czas wspominam i zyje tym co bylo

Gość wciazplacze
i standradowo brak kontaktu zapewe miedzy Wami tak jak miedzy nami od rozstania czasami mi sie wydaje ze jest ok juz jest ok fakt jest lepiej niz w pazdzierniku jem spozywam slodycze ale..... lzy sa wciaz wydaje mi sie jakby to byla jakas obsesja a to tylko uczucie

Gość kisaczdczcczcczc
jeszcze dlugo. ja pol roku jestem po rozstaniu, od dawna jestem z innym facetem, ktory jest lepszy od tamtego, ale tesknie i placze za tamtym caly czas, nadal boli tak samo

Gość wciazplacze
mam wrazenie ze sie oczyszczam przez lzy ale........ czuje sie beznadziejnie