Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupowiczka

Bielizna z ciucha

Polecane posty

Gość zakupowiczka

Hejka :) Kupiłam sobie sexowny zestawik w ciuchlandzie - białe majeczki i śliczny biustonosz. Problem w tym, że zauważyłam, że gacioszki od strony wewnętrznej są strasznie zażółcone. Widoczne są ślady kupy :( Planowałam założyć to na jutrzejszy wieczór z chłopakiem bo szykuje się sexik. Jak to skutecznie odkazić, żeby się niczym nie zarazić ??? Wiem, że może to się wydać Wam obrzydliwe ale zestawik jest naprawdę estra :) Domestos wystarczy?? Mamy chyba gotują w garnku zasrane pieluszki. Myślicie, że to wystarczy? Boję się bo to bielizna wysokiego gatunku i może się zniszczyć. Przeprać to gąbeczką z wodą i mydłem?? HELP

Gość ja tam chwale sobie
na łeb se załóż, koniecznie żółtym do przodu brązowym do tyłu

Gość tak jujujuju
hydrogen peroxide powinien byc ok

Gość ahahahahahaha xaxa
fu jestes popierdolona xd

Gość niezłe prow hahahahaha
hahahahahahahaha

Gość zakupowiczka
Nie śmiejcie się. Mam 16 lat moje fundusze są ograniczone. Mama kupuje mi tylko dziecięcą bielizną a ja planuję jutro intymne spotkanie z moim wybrankiem. Jakby zareagował na widok gaci z myszorkami? Jak to oglądałam, byłam bardzo zawstydzona. Na pierwszy rzut oka wyglądało na nówkę. Powąchałam i też ok. Oni chyba neutralizują te klocki i cięzko je wyczuć. Hydrogen peroxide to się da kupić w Polsce ?? Bo nie mam za dużo czasu na doprowadzenie tych gacioszek do ładu.

Gość elzbietagwiazda
wypierz w reku w wodzie z mydlem dopiera sraczke moj ojciec ma problemy z trzymaniem kalu i zawsze mu tak piore jakbym prala w pralce to bym nie wyrobila na majtki dla niego tak sra