Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amazon land

Nie rozumiem dlaczego na kafe nikt mnie nie lubi...

Polecane posty

Gość Amazon land

Mialad 4czarne nicki, niewypały. Nie zdobylam ani szacunku ani popularnosci...ignorowaliscie moje tematy i wypowiedzi. A jesli juz to byłam atakowana. Dlaczego? Chyba jestem zbyt normalna jak na standardy tego forum. Tu trzeba byc albo debilem i przygłupem ale prostaczką chamem wulgarną prowokatorką albo napierzac jak poyebana w klawiature dzien w dzien (fiku mikuu, anitka21, samotny romantyk, smieszny student)

Nie przejmuj się, mnie też nie lubią, i co z tego :) Czasem się trafi ktoś normalny do rozmowy, ale fakt to rzadkość. Jednak zgodzę się z cechami, które wypisałaś, a które tu są pożądane. Myślę, ze bardziej mogłabyś się martwić, jeśli w życiu realnym nikt by Cie nie lubił niż na jakimś forum internetowym, gdzie większość udaje kogoś kim nie jest. :)

No weź a potrzebujesz, żeby ktoś Cię lubił? Ta cała kafe to syf szkoda czasu na nią ja tu czasem z nudów wejdę ale nie przesiaduję non stop i nie piszę setki postów dziennie jakby to był jakiś pieprzony wyścig szczurów. Daj sobie spokój :P

Gość czy jeśli skasuję
to kafe jest lepsze od gównianego fejsa tylko w tym że jest anonimowa tylko to ratuje nam twarze.

Gość jdjdjdadmtw
masz racje, piszesz normalnie i znikasz w tłumie a tu wyskoczy jakas franca z tekstem ze nie goli cipy, jest dziwką czy facet dal jej w pysk i juz ma 500postow... Wiekszosc stalych bywalcow kafe to chorzy ludzie , nie tylko ci wymienieni przez ciebie :O ale chociaz posmiac sie mozna

Gość sggl;lh
fakt, trzeba być pojebanym żeby zaistnieć. Ale kilka normalnych osób do rozmowy się czasem trafi. To że nie jesteś popularna to znaczy że jest z Tobą wszystko ok :D też mam czarnego nicka i jakoś mam to w dupie czy jestem popularny czy nie

Gość IMO12370
WomanInTheFog "Nie przejmuj się, mnie też nie lubią(...)" Bo nie pokazujesz cycków. :P Autorko - jakie miałaś ksywki?

Gość vhjkknbbb
ja tez mam czarnego nicka :D no musze przyznac ze bylem popularny nawet kilka znajomosci tu mam, ale od kilku lat nie wchodze na czarnego nicka, bo wole zeby ten nick umarl popularnosc nie wszyscy lubia, ja np mam problem bo realnie wole byc samotnikiem a zawsze sie znajda jacys co chca byc moimi kolegami ale ja nie lubie takich duzych grup znajomych nie jestem nauczony zycia jak oni : picie, imprezy

Gość hop.aaaa
zaloz tematy o aborcji, gejach, kaczynskim, tusku, smoleńsku, gwałcie, prostytucji, uderzeniu w twarz tesciowej, kłotniach z mezem, o tym ze dostalas tani piescionek, ze cie zdradza z kolezanką lub malolatą a zaraz zlecą sie sępy kafeteryjne nabluzgają a ty bedziesz sławna i moze trafisz na wioche.pl, wykop lub inna strone :D

Gość vhjkknbbb
jesli wchodzisz po to zeby byc popularna i cieszysc sie szacunkiem to musisz na to zasluzyc

jesteś tu po to, by cię lubiono/dostrzegano? Ja tylko zabijam nudę (głównie nocną), jak nie mam sił na coś bardziej konstruktywnego.. :P

Gość IMO12370
WomanInTheFog "To chyba top w końcu zrobię, może wtedy mnie ktoś polubi" Czekam. :P

vhjkknbbb To było do mnie? Jeśli tak to proponuję przeczytać pierwszą wypowiedź, gdzie jasno określiłam, że mi na tym nie zależy. Druga wypowiedź była żartobliwa do kogoś konkretnego skierowana.

Gość vhjkknbbb
ja Cię lubie ;-) usmiechnij sie i nie smuc sie :-) pozytywnie mysl i nie doluj sie :classic_cool:

a dlaczego zalezy ci aby byc lubianym czy nie? wyglaszasz swoje opinie, poglady takie jakie masz a nie jakies pod publiczke kto jakie chce uslyszec, teatrzyk wolalabys odgrywac? szkoda czasu Szacunek na kafeterii? wolne zarty,popularnosci? im bardziej osoba populatna tym bardziej na nie sie wiesza psy i kazdy dobre pretekst do atakow

Gość vhjkknbbb
ToksycznaKobita popieram w 100% cos o tym wiem, w pewnych osobach ludzie szukaja czegos zeby im dopiec :-(