Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b gubvuuvgb

kolejny nudny dzień

Polecane posty

Gość b gubvuuvgb

poszłam spać wczoraj o 19-tej, źle się czulam, mój facet siedzial z kumplem i pił, więc dziś nigdzie nie pojedziemy będzie miał kaca, a ja nie mam prawka, wszyscy znajomi po imprezach, rodzina daleko, zanudzę się chyba zaraz skoczę do sklepu i zrobię super obiad, gotować lubię, to chociaż zajęcie będę miała

Gość b gubvuuvgb
a wy bco robicie dzisiaj?

Gość ja dzisiaj sprzątam bo w tygod
niu nie mam kiedy - pracuję też w soboty bo w handlu więc przed świętami jest co robić. posprzątam za szafami, w szafach i na szafach :P :D żeby czuć było święta - więc wielkie porządki nieodzowne ;)

Gość b gubvuuvgb
ja wysprzatalam wczoraj wszystko, ogolnie utrzymuje porzadek w domu, wiec nie mam za duzo roboty, szkoda, ze ozdoby choinkowe mam 80 km od odmu, bo bym porobiła stroiki itd.

Gość ja dzisiaj sprzątam bo w tygod
ja niby porządek jako taki też trzymam ;) ale dom jest duży - trochę ponad 200 m2, do tego 2 psy, 3 koty i parę drobnego zwierzyńca. samo mycie okien zajmuje dużo czasu. ale w tym roku ze względu na mróz myję tylko wewnątrz :P

Gość b gubvuuvgb
u mnie mieszkanie 80 metrów i pies- mieszkanie typu otwartego, więc mam tylko dwa wielkie okna- a te myje facet, ale czeka na lepszą temperaturę, podobno w przyszłym tygodniu nie ma być u mnie mrozu nie cierpię nie mieć planów i spędzac beznadziejnie dni jeszcze nie wiemy co ze świętami- czy jedziemy do rodziny czy zostajemy, bo tak bym moze krokiety lub pierogi zrobiła, jeżeli nie jedziemy, a jak jedziemy to zabierać nie będę bo to akurat robi teściowa, ja robię salatki i inne rzeczy, których nie idzie zrobić wcześniej

hmmm.. jak ja bym chciała tak chociaż jeden dzień się wynuszić... chcesz wiedzieć, jak będzie wygladać moja niedziela? no to tak... oglądam ddtvn i jem małe śniadanie pod leki (do środy mam L4 :) ) nastawię pranie kolorów zjemy duże śniadanie (jajecznica), które najpierw trzeba zrobić pogapimy się trochę w tv i pogadamy zdejmę suche pranie i rozwieszę mokre nastawię firanki do prania zacznę sprzątać mieszkanie wyciągnę firanki i wyprasuję je (już będzie ciemno) powieszę zjemy obiad ciąg dalszy sprzątania (kuchnia)wieczorem film, muszę jeszcze zrobić zamówienie z pracy via net i napisać maila do koleżanki na nudę absolutnie nie mogę sobie dzisiaj pozwolić może jutro się uda? chociaż książkę poczytać... 1

zapomniałam jeszcze o mięsie, które od wczoraj leży w lodówce do "przeróbki" czyli mielone podzielić na pół i do zamrażarki, a szynkę do siateczki, w przyprawy i do piekarnika, żeby była na kanapki przy tym koty podkarmię trochę surowym mieskiem, uwielbiają je 1