Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalony14

nastolatek popisze z dojrzałą panią

Polecane posty

Gość Dede;
spróbuj to odkręcić, powiedz,że cię zdenerwoawał i takie tam

Gość aaarwena
boje sie...ze wcale nie zartowal...sory ja tez mam uczucia i nie dalam mu zadnego powodu by w siebie watplil... to mialo juz miejsce tydzien temu...moze naprawde juz o mnie zapomnial jak mnie oleje, albo znowu przyjebie z buta z tak malej odleglosci to nie wiem jak sie pozbieram teraz bylo zajebiscie ciezko..wlasnie dlaettgo ze msylalam ze to wszystko jest takie szczere i prawdziwe... nie przezyje kolejnego "olania"...

Gość aaarwena
znalam go miesiac mniej wiecej..widac ja nie umiem wyczuc.

Gość Dede;
to nie chodzi o to ,że mu dałaś powód, tylko on nie bardzo w to wierzy wszystko, chyba ty powinnaś być bardziej dorosła i nie gadaj z małolatami przez durne komunikatory , jak chcesz to dzwoń a najlepiej spotkanie , wtedy będziesz widziała, czy ktoś kłąmie czy nie

Gość aaarwena
jestem dorosla, ale jesli startuje do takich doroslyuch jak ja to sam powinien sie wykazac podstawowa dojrzaloscia, mam dzwonic? na 100% nie odbierze, nie wiem co myslec tym bardziej ze juz raz sie "przeze mnie" pocial...ja nie wiem juz co myslec, on ma uczucia lae tylko i wylacznie do siebie samego...maloletni egoista

Gość Dede;
dobrze , więc siedz na tym forum , na pewno ci to pomoże, idę spać bo jutro dużo pracy zadzwoń z innego numeru i spokojnie rozmawiaj , jak będzie zaskoczony to nie będzie miał szansy zmyślać więc pewnie dowiesz się o co chodzi miłych snów

Gość aaarwena
dzieki zawsze to jakas rada z tym innym numerem... moze sproboje sprobowac...chociaz dla mnei to ma grube znamiona narzucania sie i robienia z siebie wariatki, ale...w sumie co jmi zalezy...

Gość aaarwena
sorki ale nie amm ochoty nikogo zabawiac w ty m momencie, nie mam do tego nastroju

Gość napalony14
a masz ochote mnie poznac?

Gość napalony14
powtarzam mój wpis jest ten pierwszy z podanym mailem więcej się nie wypowiadałem to banda podszywaczy robi to za mnie

Gość Ile masz lat autorko?
napalony14 powtarzam mój wpis jest ten pierwszy z podanym mailem więcej się nie wypowiadałem to banda podszywaczy robi to za mnie Tak się tłumacz walikapucynie gimbusiarki :D

Gość napalony14
hej, jestem znow gotowy i zwarty ,sa chetne do konwersacji? ?