Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naserio?

Belissa i Drovit, czy można łączyć?

Polecane posty

Gość naserio?

Witam, od jakiegoś czasu postanowiłam, że będę brać belissę, by poprawić kondycję mojej skóry, włosów i paznokci. Przez miesiąc ją brałam wraz z Chelą magnez oraz suplementem diety Omega-3. Niestety teraz tabletki mi się skończyły i zastanawiam się, czy oprócz belissy nie kupić również drożdży Drovit. Kiedyś je brałam przez miesiąc, ale to było ponad rok temu i pamiętam, że paznokcie mi się po nich poprawiły. I tu moje pytanie, czy mogę połączyć belissę z drożdżami Drovit? czy nie będzie to dla mnie złe w skutkach? Razem z Omega-3 i Chelą mogą tworzyć niezłą mieszankę, dlatego chciałabym się upewnić. Jeśli jest ktoś, kto zna odpowiedź na moje pytanie, to bardzo bym prosiła o radę :) Pozdrawiam, naserio?

Gość zum risiken
und Nebenwirkungen fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker. Weż ulotki od tych specykików, tam tabelki są ile czego mają i jakie jest dzienne zapotrzebowanie. Jak poszczególne wit w sumie nie będą przekraczać dziennego zapotrzebowania, to możesz sobie łykać. A nie lepiej jeść warzywa, owoce, orzechy, ziarenka różne i pić oleje i piwo?