Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuuutroe

to w11, detektywi, sędzia anna maria wesołowska - NIE SĄ NA ŻYWO?

Polecane posty

Gość tuuutroe

już sama nie wiem. ostatnio gadalam z kolezanka i mi powiedziała, ze to jest krecone jak film, ja w sumie tego nie ogladam, ale jestem swiecie przekonana, ze to na prawde.. no przeciez to widać!

hahahahahaha chyba jesteś po studiach bo po głębokiej analizie i dywagacjach zatrybilas o co lotto. jednak inteligencje nam ksztalca

Gość tuuutroe
studiuję pedagogikę.

no widzisz oćce dobrze zrobiły , że Cie na studia wypchali, ta pedagogika się przydała na cuś by choć rozróżnić tv live od tej z odtworzenia

Gość sialalalala i bum
a ty myslalas, ze co oni robia w czasie reklam? przestaja sie scigac i popijaja wode, zeby nie dostac zadyszki?

Autorce chyba nie chodziło o to, że myślała, że są NA ŻYWO. Po prostu źle się wyraziła. Wydaje mi się, że ona przez cały czas myślała, że tak, jak na przykład, przy AMW, wchodzą kamery na prawdziwą rozprawę, a przecież to wszystko jest zainscenizowane. Tak samo chyba myślała, że ci, co występują w W11, to prawdziwi przestępcy, a nie podstawieni aktorzy.

Gość Kratkostajny
te po pedagogice siedzą na kasie w biedronie

Gość przeciesz sa organizowane
castingi na takie imprezy i płacone 50 zł za dniówkę

Gość tuuutroe
A koleżanka mi powiedziała ze ci ludzie grają za darmo bo chcą aby ich sąsiedzi w telewizji zobaczyli, a przestępcom daruje się rok więzienia za występ w programie :)

Gość torze
Łącząc tę wypowiedź z pytaniem o tramwaje - nie mam żadnej wątpliwości: powinny być przedziały dla kretynek

Gość tuuutroe
tak dokładnie. tam są prawdziwi przestepcy i prawdziwe sprawy. przeciez to widac. po co mieli by udawać, ze nagrywaja z ukrytych kamer itp?