Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemcomammyslec

zboczony kolega? chodzi tylko o łóżko??

Polecane posty

Hej, mam mały problem, a mianowicie: mam kolegę, z którym trochę 'kręcę' a właściwie sama nie wiem co ta relacja znaczy, na każdym spotkaniu próbował mnie do tej pory pocałować, raz mu się udało :D🖐️ ale nie jest to wg mnie związkowa relacja. Zastanawia mnie fakt, że zawsze jak rozmawiamy, czy to w realu, czy też przez facebooka/komórkę, zawsze, ale to ZAWSZE w pewnym momencie rozmowa schodzi na 'podtekstową' ścieżkę. No nie wiem czemu, ale w każdej rozmowie znajdzie się coś związanego z podtekstem erotycznym. No i zawsze to z jego wypowiedzi coś takiego wynika. Czy to oznacza, że chodzi mu tylko o zaciągnięcie do łóżka/jest zboczony? :(

Gość Lidka pokaż swoje...
Tak robi każdy, ale to każdy facet :classic_cool:

hmm czyli nie jest jakoś super zboczony i to jest normalne?

Gość ziutaspodsklepu
a dobrze całuje chociaż?

no, dobrze to wspominam :)

kurcze, szkoda, że jednak to nie jest normalne. Nie mówi wprost, że liczy na seks, ale jakoś tak zawsze coś wciśnie do rozmowy. A fajnie nam się rozmawia, tylko to jedno trochę mnie zastanawia :(

no to ja już sama nie wiem 😭 da się jakoś sprawdzić, czy rzeczywiście chodzi mu tylko o sex?

ja mam 19, on 21

Gość kamilloss
ja myślę, że po prostu na ciebie leci i gdzieś tam w głowie myśli jakby wam było w łóżku. Na dłuższą metę wszyscy faceci chcą zaciągnąć laskę z którą gadają do łóżka

skoro każdy temat sprowadza do seksu to oczywiste że zależy mu tylko na tym i zachowuje się trochę jak napalony nastolatek.

Gość boisz się że wymydli się tobie
:O

no to głupio :(

Gość najprawdziwcza prawda jest tak
a że ludzie zasadniczo, żrą, srają, kopulują, ćpają, chlają, rozmnażają się i umierają. Tyle tak naprawdę robi przeciętny człowiek, tyle że jedni dorabiają do tego ideologie i żeby kopulować wymagają wizyty w teatrze i kolacji z szampanem a inni robią to po tanim piwie :classic_cool:

Gość nauogowyroochacz
a tam, ja lubię z dziewczynami gadać o tematach związanych z sexem, a nie wszystkie chcę zaciągać do łóżka, a przynajmniej nie od razu :classic_cool: wg mnie to po prostu normalny, zdrowy facet

Gość oqwdijhgsfdfgchdczazczavza
a może każdej lasce tak mówi bo jest niewyżyty i napalony a ty się rajcujesz że akurat na ciebie ma chęć. Jakiś młody samczyk rozpłodowy, to wszystko. Jakby o tobie myślał chociaż odrobinę poważniej to by inaczej postępował, a tak on próbuje dla jaj bo "a może się uda"

nie, ja nie myślę, że na mnie leci jakoś szczególnie czy coś, tylko zastanawia mnie dlaczego tak się dzieje, ogólnie dobrze nam się gada i nie mam mu nic do zarzucenia i nie rajcuję się nim. Lubię go po prostu.

Gość juz nie
e tam, po prostu jest szczery ciesz się, masz duże prawdopodobieństwo że impotentem, ani jakimś zahukanym prawiczkiem nie jest :D🖐️

Gość prawictwo pospolite121
tez znam taka dziewczyne ktora opowiada jedynie o trzepaniu konia i seksie ... Poza tym nie lubie jej specjalnie bo duzo przeklina

oj ale on nie mówi tylko o tym :) normalnie gadamy na neutralne tematy, a tylko jakieś wzmianki o podtekście erotycznym padają. Nigdy wprost o jak to określiłeś 'trzepaniu konia' nie było

Gość moderatorkafeteriiiii
wiesz co, każdy facet myśli o seksie codziennie, więc jeżeli coś o tym pisze to też jest normalne, skoro wprost nie mówi że chce się z Tobą przespać, tylko jakoś tam nawiązuje do tematyki łóżkowej, to luzik. Serio.

A jakby postępował bo mnie to ciekawi? Recytował może wiersze Norwida, może obdarowywał ją

a tak właściwie to na czym polega wasza znajomość?

hmm, no normalnie spotykamy się, rozmawiamy, ostatnio najczęściej spotykamy się w gronie jego przyjaciół. Właściwie nie wiem dlaczego, jakoś tak wychodzi, że jak idzie na jakieś urodziny kogoś ze znajomych, albo po prostu się z nimi spotyka to proponuje mi żebym z nim szła i poznała przy okazji jego przyjaciół.

trzeba było od tego zacząć :) jeśli zapoznaje Cię z najbliższymi przyjaciółmi, to znaczy, że raczej chodzi mu o coś więcej niż łóżko ;) wiem z doświadczenia, sam jestem facetem i jeżeli chodzi mi tylko o sex z jakąś kobietą, to nie zaznajamiam jej ze znajomymi. Jego plany są nieco ambitniejsze prawdopodobnie.

dzięki :)

:classic_cool: