Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonae folium dfdfdf

24 i prysze, probowalam juz niemal wszystkiego, zalamka-rady?

Polecane posty

Stosowałam: -olejek herbaciany -olejek pichtowy -skinoren -epiduo -davercin -krem la roche posay/avene/vichy -kosmetyki z BU - i wiele innych Doustnie -herbaty ziolowe, tabletki ziolowe, tabletki antykoncepcyjne Porazka, trace wiare ze kiedykolwiek bede miala ladna cere Obecnie stosuje minimalizm kosmetyczny a i tak wielkie g. pryszcze wysakuja

Gość najprawdziwcza prawda jest tak
zmień nawyki żywieniowe ! zrezygnuj z kawy i czekolady, znaczy się ogranicz.

Nie jem slodyczyy, rzucilam papierosy, nie pije alkoholu. Nie jest chipsow, sama zaczelam gotowac i co? zyje jak asceta a pryszcze dalej sa.

Gość wedle mojej wiedzy sie nie da
to idz do lekarza zrobic wymaz

Mialam robiony wymaz. Wszystko w porzadku.

jakis kosmetykow uzywasz? moze w ogole przestan uzywac kremow

Gość jaq
a masz zdrowe zęby? wiem że glupie pytanie, ale od zepsutego zęba dostaje caly organizm. ja na pojedynczego pryszcza stosuje benzance. ale nie jest to rozwiazanie na dluga mete.raczej na pojedynczego dziada.

Obecnie Na noc nie nakladam zadnych specyfikow rano krem do cery naczynkowej ziaja na policzki na czolo acne derm podklad clinque anti blemish

no nie mam zdorwych zebow, lecze je chodze co mc do dentysty :( i jescze mam chore dziasla ale wszystko lecze uzywam odpowiednich past i plynow zostaly mi jeszcze 2 srebrne plomby

te kosmetyki moga Cie uczulac :( sprobuj uzywac oleju konopnego, probowalas?

Gość jaq
wez odstaw te ziaje. ja tez mam naczynkowa cere i jak uzywalam tego kremu to mialam wiecej pryszczy. zamknij naczynka laserowo u lekarza i kup sobie rutinoscorbin, czy cos co ma rutyne w skladzie. nie opalaj sie, nie uzywaj peelingow mechanicznych. mozesz uzywac serum z vit c. to dobrze wplywa na cere i raczej nie powoduje pryszczy. wylecz zeby do konca. moze to od nich? mojej mamy znajomy mial wielkie problemy przez zeby. skonczylo sie tym, ze lekarz nie dal mu pozolenie na prace. co prawda nie ma to zwiazku z pryszczami, ale sama widzisz ze stan zebow ma wplyw na nasze zdrowie.

do cery naczynkowej prbowalam wielu dobrych jakosciowo kremow clinique rowniez acne derm nie uczula bo na czole pryszczy nie mam tylko na policzkach nie wiem ile moglabym zaplacic za pozbycie sie naczynek i zeby nikt nie pogorszyl mojej cery nie uzywalam tego olejku o ktorym piszesz, ale uzywalam olejku z kocanki

clinique nie sa dobrymi jakosciowo kosmetykami :( olej konopny pomaga rozjasnic skore, sprobuj tez pic wode po kaszy gryczanej, w ogole jesc kasze gryczana (tylko wyplukana przed gotowaniem) bo wzmacnia naczynia krwionosne.

Gość r_d
Kup sobie w aptece AFRONIS i przemywaj wieczorem przed snem, mi pomaga jak stosuję systematycznie.

raczej afronisu do naczynek bym nie uzywala

Afronis stosowalam jak mialam16 lat, teraz niestety to chyba inny rodzaj pryszczy piszac ze clinique sa dobrymi jakosciowo kremami sugeruje sie bardzo wysoka cena, moze to mylne jestem gotowa na radykalne zmiany w pielegnacji ale naturalnych kosmetykow- olei tez uzywalam moze herbata z fiolka- ktorego juz kiedys pilam i nic no ale moze teraz zadziala

Gość jaq
zalezy ile masz tych naczynek. ja mialam na nosie i troche na policzkach. zaplacilam 250 zl a potem jeszcze 100 zl. tylko idz do lekarza a nie do kosmetyczki. cery Ci nie pogorszy, a moze nawet cos Ci podpowie. na pryszcze jest np. zabieg kwasem salicylowym albo migdalowym u kosmetyczki. niestety czasami powoduje wysyp (cera sie oczyszcza) i na poczatku jest jeszcze gorzej. mi kwasy nie pomogly, ale wiele dziewczyn sobie chwali.

"piszac ze clinique sa dobrymi jakosciowo kremami sugeruje sie bardzo wysoka cena, moze to mylne " bardzo mylne :( do naczynek absolutnie nie uzywaj innych kwasow niz migdalowy, laktobionowy i glukonolakton, bo Ci zaszkodzą

Gość dskjjaskdjaskdsw
ja myje buzie szarym mydlem a na pojedycncze syfy SUDOCREM= CUDO KREM! :)) opkowanie ok 13zl starcza na bardzo dlugo :))

Mialam kwasy migdalowe, nic niestety mi nie pomoglo O zamykaniu naczynek jeszcze poczytam, poszukam info i mam na jednym policzku 1 cm a na drugim 1mm peknietych naczynek Teraz musze uciekac Wpadne wieczorem, jesli przyjdzie Wam cos jeszcze namyśl chętnie poczytam pozdrawiam

unikaj w skladzie alkoholu, kwasu salicylowego czy innych poza tymi co podałam, glikoli propylenowego, butylenowego i innych, wyciagu z lawendy, bo albo uczulaja, albo pogarszaja stan skory. musisz zaczac czytac sklady kosmetykow i sie o tym pouczyc, niestety, bo to co masz na buzi jest bardzo mozliwe ze jest po prostu reakcją uczuleniową badz tradzikiem kosmetycznym

Gość jaq
wlasnie, zapomnialam ze kwas salicylowy nie jest do cery naczynkowej. sorry.

pogarszaja stan naczynek miało być

Kupilam herbate z bratka zobaczymy, tak teraz mysle, ze moze przestane jesc chleb i produkty przetworzone moze od zlego odzywania a nastepnie poprobuje z ziolami

Gość sowaxxx
kupie epiduo duac differin 105959@wp.pl