Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkkkaaa1985

Flirt w pracy

Polecane posty

Gość alkkkaaa1985

Witam Wiem że takich tematów było tu już mnóstwo,jednak myślę ze każda sytuacja jest inna. Moja wygląda tak Przez pół roku szukałam odpowiedniej pracy naprawdę było cięzko, w końcu się udało znalazłam bardzo fajną, dobrze płatną pracę. Niewielka, zgrana ekipa szefostwo w porządku. Wszystko układało się idealnie. Od początku pracy zwróciłam szczególną uwagę na jednego klienta który bardzo często odwiedzał nasze biuro. Nie przypadł mi zbyt do gustu, ale było w nim coś interesującego. Szybko zaczęliśmy rozmawiać, coraz częściej,w końcu on zaproponował przejście na "ty". Nie mogłam się przełamać jakoś ale po kilku rozmowach przekonał mnie. Teraz przychodzi do naszego biura bardzo często, jest jednym z najważniejszych naszych klientów. A ja coraz bardziej się nim interesuje... ;( czuje że nie tylko służnowo... mam chłopaka którego bardzo kocham planujemy wspólne życie i jest to pierwszy mężczyzna na którego zwróciłam uwagę od 3 lat odkąd jestem z chłopakiem ;( ciągle o nim myśle ;( czekam tylko kiedy przyjdzie, kiedy porozmawiamy. Dodam że nasze rozmowy są bardzo luźne czasem mam wrażenie ze to taki delikatny flirt. Czy ja jestem jakaś nienormalna i za dużo sobie wyobrażam? Ale pracuje tam od niedawna a on z każdą sprawą teraz zawraca się tylko do mnie. Czy to coś znaczy? Czy chce mnie lepiej poznać, lubi ze mną rozmawiać czy po prostu uważa że dobrze sobie radzę w pracy ? jak myślicie?

Twój chłopak to jak widać - życiowa przylepa , a Ty go masz " z braku laku" - czyli zwiazek doskonały...💤

Gość alkkkaaa1985
revolver nie opisałam sowjego chłopaka nawet w dwóch zdaniach a ty już wystawiłeś opinie, ciekawe na jakiej podstawie... ale czytając twoje wcześniejsze posty nie zamierzam się tym przejmować ;p

ależ , nie ma sie czym przejmować...więc polecam tylko takie opinie , które sama chcesz usłyszeć - powodzenia...:)