Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamiiiiiiiiiiiilenka89

nazwa maści prosze o pomoc kobietki

Polecane posty

cześć wam nie wiem czy któraś z was tak miała, ale ja od jakiś 3 miesięcy mam całe czoło w krostach, wyglądają jak pryszcze, tyle często leci zółta ropa z nich..nie wiem co to jest i o czego, boli to czasem nawet...niektóre są białe i normalnie tka jak pryszcz ale nie wiem... dostałam od koleżanki maść - przelała mi do słoiczka, ale nie pamiętam nazwy...wiem że chyba duża tubka żółtobrązowo biała jakaś... nazwa zawierała literkę "v" chyba :) na pewno jest biała i ze sterydami..ona mi pomaga.. problem w tym że nie mam z koleżanką kontaktu a potrzebuje nazwy tej maści..może ktoś wie..

halo..

Gość betka;;;;;;;;;;
a nie lepiej po prostu isc do lekarza????

tak, mój facet idzie do dermatologa jutro i potrzebuje nazwy : ] jak nie przejdzie do nowego roku to ide po jakies tabsy

Gość ktooooooś
nie stosuj sterydów na twarz idż z tym do dermatologa , po sterydach zdwoi tobie objawy takie jakie do tej pory masz , zapewne koleżanka dała tobie na próbę i się ulotniła , a ty teraz będziesz walczyć z tym gów..em sama

ostawiłam tabsy anty i myślę że to przez to..dlatego dam se jeszcze czas..no a jak nie dostane nazwy i nie znajdę to idę i tak sama do lekarza :)

Gość betka;;;;;;;;;;
sterydów na twarz raczej powinno się unikac, ja brałam, ale w ograniczonej ilości i to dermatolog mi przepisał na czyraka bo nie było czym zwalczyc tego g*wna a jeśli ty masz tylko krosty to mysle ze dermatolog coś ci przepiszę niekoniecznie maśc ze sterydami, samemu lepiej się nie leczyc

Gość betka;;;;;;;;;;
a dlaczego odstawiłas tabsy anty???

czemu ma się pogorszyć, skoro jej na to samo przepisał właśnie lekarz tą maść.. :/ ona sama sobie jej nie przepisała i jej przesżło..tylko u mnie sie trzyma dłużej bo wydaje mi się że to przez odstaiwenie tabletek..no ale może masz rację..chyba powinnam isc do lekarza..

Gość Może chodzi o maść
Hydrocortizon

odstawiłam bo nie miałam kasy na lekarza prywatnego a wtedy nie miałam jeszcze ubezpieczenia i tak jakoś wyszło..zresztą seksimy sie z chłopakiem może z 4 razy w miesiącu - różnie bywa więc po co mam truć wątrobę na te 4 razy ?? mysle że tabletki sa dla ludzie którzy regularnie współżyją..a u nas nie raz jest cały miesiąc bez :]

myślałam trochę o DAVERCIN.... ale nie jestem pewna... maść jest biała nie jest w postaci żelu... no ale kojarzy mi się ten brązowy sraczkowaty kolor tego paska na białym tle

aha.. no i ważne że to mam tylko i wyłącznie na czole.. nie wiem why... dziwne..