Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t????o

brzuch

Polecane posty

Gość t????o
łatwo gadać głupoty ale poradzić nie ma komu, jestem załamana, ale dzieci chcę mieć, boję się tyko tak wyglądać!

Gość t????o
siedzę i ryczę ze złości, to wszystko jest takie okrutne, niedługo mamy się pobrać, będę musiała być w ciąży!

Bo zadajesz takie pytania. Oczywiście, że jak zajdziesz w ciążę, to będziesz miała taki brzuch. Można złagodzić objawy odpowiednimi ćwiczeniami, dobrą dietą, ale nikt Ci nie zagwarantuje, że Twoje ciało będzie w takiej formie jak przed porodem. A nie sądzisz, że to bardzo małostkowe, przykładać taką wagę do cellulitu, itp.?

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
kupić dobry krem i smarować już od pierwszych tygodni ciąży. ja tak robiłam i nie mam żadnych rozstępów.

Dobra, może się nie znam, ale chyba zgodzisz się ze mną, że nikt nie da gwarancji, że takie rzeczy nie wystąpią w ciąży?

Gość t????o
Widziałam niestety brzuch mojej matki i babki też, kalafior i rozstępy ja tak nie chcę! co robić? miała któraś tak? rodzinne sprawy itd. dałyście radę? jak wyglądacie? wiem że nie każda tak wygląda i co z tego, tylko siostra matki nie ma sinego kalafiora ale za to ma obwisły bo jest dość gruba, zawsze była, ja jestem szczupła.

Gość t????o
ALE jak on zareaguje! przecież to facet, na plażę nie, przy świetle nie, nie będę się mogła przy nim rozebrać, co powie jak TO się staniej, jak z wami było? z matką nie pogadam bo jest starej daty, kumpelom nie powiem bo równie dobrze można plakat na ulicy rozwiesić, co robić?

Niestety nie pociesze Cie;) Jesli Twoja mama i babka maja rozstepy to prawdopodobienstwo wystapienia ich u ciebie jest bardzo duze. Rozstepy sa uwarunkowane genetycznie i jesli ma sie do nich sklonnosc to nawet najdrozszy krem Ci nie pomoze ;) Jedyne co mozesz zrobic to dbac w czasie ciazy o to, zeby snie przytyla zbyt wiele, smarowac sie, a potem kiedy juz juz urodzisz i dojsc do siebie cwiczyc ;) Ja po pierwszym dziecku brzuch mialam jakbym w zyciu w ciazy nie byla, to samo tyczylo sie mojej figury, teraz jest troche gorzej...jestem starsza i mam kilka nadprogramowych kilogramow, ale zupelnie mi to nie przeszkadza ;) Czuje sie atrakcyjnie bo mimo, ze mam dwojke dzieci to figure mam lepsza niz niejedna nastolatka :)

Gość t????o
To wiem, rok czy dwa wytrzymam, dłużej nie, chcę mieć dzieci, zresztą muszę nie mogę za bardzo wybierać, to nie takie proste, teściowa sympatyczna, ale chce mieć wnuki, a od niej dużo zależy, muszę i się boję

Gość do zielono niebieska
masz dwojke dzieci? w jakim wieku?parka?

Gość t????o
OK jestem głupia, ale nie chcę być biedą, porzuconą i z dziećmi, gdybyście wiedziały co to za facet, to byście tak nie gadały, ja muszę za niego wyjść, nie mam zamiaru biedować przez całe życie.

Gość do zielono niebieska
powaznie? myslalm ze jestes mloda mezatka a ty juz 5 letnie dzieci?

Gość t????o
W sumie to tyko o tym wcieraniu kremów czy oliwek słyszałam, tylko czy to pomaga, a co do facetów to nawet kulczyk zostawił swoją, botox nie pomógł. Nie mogę wyglądać jak nędza kilka lat po ślubie.