Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

warjuje, co to moze byc?

Polecane posty

Gość minia17890

bardzo mnie to męczy, od dwóch i pół miesiaca czuje dziwne ruchy w brzuchu takie pulswania podobne do tego jak czasem powieka lata, ostatnio sex uprawialam tydzien przed tymi dolegliwosciami... jestem osoba otyła i pamietam ze po ciazy miałam pustke w brzuchu potem schudłam i miałam zabieg laparoskopii woreczka zołciowego, nie trzymałąm diety i szybko przytyłam prawie 20kg, zauwazyłam ze moj brzuch stał sie duzy i twardszy, martwie sie czy te ruchy moga byc ciaza? dodam ze miałam od tamtej pory dwie miesiaczki ale skape i krotkie, seks w połowie przerwalismy był bez wytrysku.. od tamtej pory czesto choruje mam goraczke kaszle mam duzo flegmy itp, wracajac do brzucha zauwazyłam ze pod pępkiem moj brzuch stał sie bardzo twardy po obu stronach tez po bokach brzucha ale pod pępkiem bardzo mięęki jakby brzuch był podnielony na dwie czesci, nad pepkiem juz nie tak bardzo, co do ciazy to skoro czuje ruchy to bylaby to juz zaawansowana ciaza a nad koscia łonową czuje pustke nic tam nie ma jak leze na plecach, dodam ze jak badam brzuch na plecach to bardzo mocno wyczówam bicie aorty brzusznej (u osoby otyłej to chyba nie jest normalne)... od tamtej pory czuje bole w krzyżu czasem promieniujacy do posladków, byłam u lekarza rodzinnego to przepisał jakies leki na jelita, ruchy ustąpiły u góry brzucha ale zostały w podbrzuszu i pamietam ze wtedy nie bolały mnie plecy teraz znow zaczeły.. czasami czuje w podbrzuszu jakby mi sie mocno napinał (rozciagał) ale po chwili przechodzi, robiłam 20 testów ciazowych zgodnie z ulotka i wszystkie zakupione w aptece wyszły negatywnie, poza tym jak byłam w ciazy to jak kaszlałam czułam jak kaszle całym brzuchem tak mi sie unosił a teraz normalnie nie mam takiego uczucia, dodam ze czasem takie ruchy czuje w posladkach i plecach, czesto bardzo głosno mi burczy w brzuchu.. co do innych objawow mam bardzo zmianty skorne wybryski ropne zwłaszcza na twarzy i piersiach... co to moze byc? czemu w podbrzuszu po obu stronach czuje ze brzuch jest jakis twardy ale nie po srodku? jak leze na plecach dotykam brzuch to w dole wszystko ok ale jak naciskam na gorze to mnie boli... jak rano chce oddac stolec bardzo boli mnie podbrzusze,.... czy ten twardszy brzuch i krotkie miesiaczki to ciaza? czy az 20 testow by sie myliło? poza tym w ciagu dwoch miesiecy chyba bym czula ze brzuch rosnie ale nie ma od dwoch miesiecy roznicy w obwodzie... ginekologa mam w przyszłym tyg... dodam jeszcze ze po wycieciu woreczka zolciowego przed rok czasu miałam ostre bole w podbrzuszu ale po wypróznieniu ustawały i jak jechałam samochodem czy cos to panikowałam ze nie ma toalety i mnie bolal brzuch, mialam wodniste stolce z domieszka sluzu moze to mialo wpływ na moje jelita, a moze to IBD?...

Gość diakeron
nie chce mi się tego czytać 🖐️

Gość czarna_pszczoła
moim zdaniem to nerwica żołądka proponuje usg

Gość minia17890
brałam magnez i niestety nie dziala...

Gość idź
idź do porządnego lekarza, te objawy to nie żarty

Gość minia17890
dzieki ze przynajmniej jak tu czesto bywa nie piszecie ze jestem jaka wariatka i tego typu tekstów bo naprawde sie martwie tym, jak po wizycie u ginekologa w srode upewnie sie ze nie jestem napewno w ciazy to pojde do lekarza ale innego i powiem jaka sprawa i ze chce usg...