Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga20u2132

Zrobiłyśmy sobie z koleżanką taka zabawę ,że

Polecane posty

Gość olga20u2132

Umawiamy sie z facetami z netu ( sponsorami) i oni nas zabieraja n na kolacje gdzieś na mieście itd ( stać nas na kolacje ,ale co nam szkodzi mieć za darmo ? ) albo do kina , chciałysmy też iśc z nimi na zakupy ,ale to troche ryzykowne już... A potem umawiamy sie na spotkanie kiedys tam i idziemy do domu mimo ,że nas namawiaja żebyśmy w ten wieczor juz sie spotkali :P I potem sie do nich nie odzywamy :D Dobry sposob na darmowa , kolacje , drinka i inne rozrywki ? :)

Gość olga20u2132
i oczywiscie nie wsiadamy do nich do samochodu , oni nie wiedza gdzie mieszkamy wiec jestesmy raczej bezpieczne bo co nam zrbi tak gosc na miescie :) szczegolnie ,ze obiecujemy spotkanie np za dwa dni ,a to ierwsze spotkanie mowimy ,ze jest zapoznawcze tylko wiec w sumie nie zobowiazuje nas do niczego

super! jesteście pomysłowe . ekstra. ja tez w młodości z kolegą zapraszałem Niewiasty do restauracji , takich z góry upatrzonych skąd latwo się z rachunku zerwać.

Gość olga20u2132
my mamy po 19 lat :p ale dlaczego ma mnie to nie bawić w końcu na kasie nie śpie ,a np zabierze nas na sushi za darmo ,albo do jakiejś restauracji to co nam szkodzi... mogłybyśmy tak samo zrobic z ciuchami ,ze by nam okupił ozne rzeczy ,a potem bysmy sie umowiły np na nastepny dzien ,ale bysmy nie przyszły ,ale nie wiem czy by sie ktos nie wkurzył na to

Gość olga20u2132
a poza tym ja ogolnie sie lubie bawić facetami i ich zwodzic ;)

Gość dddddddds
a moze tak na pierwszym spotkaniu cie zmusi koles do obciagniecia mu galy za kolacje..i co powiesz pozniej ? na policji powiesz ze to bylo spotkanie sponsorowane ale zapomnial zaplacic ? przeciez wiadomo dziwki nie mozna zgwalacic ...