Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eiheuwqhuwiqwey

Jak będąc niską dobrze wyglądać w zimie?

Polecane posty

Gość eiheuwqhuwiqwey

Kiedy jest w miaręciepło (nie ślisko, bez śniegu) ubieram siębardzo elegancko (lubię taki styl). Niestety, nadchodzi zima, i jedyne o czym myślę, to żeby nie marznąć, a wtedy zakładam puchowąkurtkę, buty emu, czapkę, i wyglądam jak wyjęta z podstawówki :O Żałuję, że mam 160 wzrostu, a nie 175, ale cóż, tego nie zmienię. Jak więc sięubierać, aby wyglądaćw miaręelegancko i żeby było ciepło?

Gość qwerko
Mega wysokie obcasy i czarne kozaki

Gość dlaczego tak sie dzieje?
teraz są super ciepłe buty na koturnach

Kup sobie płaszczyk zamiast kutrki, jakieś elegantsze kozaczki...o ile ci sie chce bo ja chodzę w glanach i skórzanej kurtce i nic mnie nie obchodzi na ile lat wyglądam albo co kto sobie pomyśli :p

Gość i pewnie masz wąskie usta
kazdy karakan żle wygląda więc o jakiej elegancji ty mówisz? ciągasz dupsko po drodze i nic ci juz nie pomoże

Gość eiheuwqhuwiqwey
No właśnie uwielbiam obcasy, ale jak już będzie ślisko to chyba wyjmęz szafy licealne glany ;) No właśnie chętnie bym taki płaszczyk zakupiła, ale jeszcze takiego nie widziałam :(

Ja chodze w plaszczu ale przy tym zimnie zamowilam sobie czarna puchata kurtke i jest mi obojetne jak bede wygladac-wazne zeby bylo mi cieplo.

Gość eiheuwqhuwiqwey
" kazdy karakan żle wygląda więc o jakiej elegancji ty mówisz? ciągasz dupsko po drodze i nic ci juz nie pomoże" Eleganckie, wysokie buty, rurki, ładna bluzka, płaszcz, i dobra torebka, i oto jest elegancja :P Nogi mam proporcjonalne do wzrostu, więc jest ok. Wiadomo, chciałabym byćwyższa, ale nie wiem co chcesz zyskaćpisząc mi takie rzeczy? Mam siępowiesićbo mam 160 wzrostu? :)

Gość dsdasdsadsa
i pewnie masz wąskie usta - chęć dowalenia komuśjest oznakąkompleksów i niskiego poczucia własnej wartości :) Ciekawe jak sama wyglądasz ;)))

Gość pani domu
no problem - tylko zaopatrz się w kozaki ze skóry na szpilce +elegancki firmowy płaszczyk + firmowe rękawiczki skórkowe, szalik , czapka lub kapelusik też firmowe , torebka Prady , jakiś fajny gadżet , lakier do paznokci , fryzura elegantki , perfumy z górnej półki , no i jeszcze parę oryginalnych firmowych ciuszków wtedy na pewno będziesz więcej niż elegancka jedno " ale " na to trzeba większej kasy niż masz !

Gość WIZAZYSTKA Z UK:)
sa ladne cieple, ale eleganckie kurtki, moze nie puchowe, ale cos w tym rodzaju, przewiazane w pasie, w kolnierzem, ladnie podkreslaja figure. Do tego jakies ladne kozaczki i bedzie cieplo i wygodnie

Gość eiheuwqhuwiqwey
Skąd wiesz ile mam kasy? :) Wystarczająco :D Zresztą, jestem fankądrogich torebek i butów, płaszcze drogie mam dwa, reszta tańsza (ale sąbardzo ładne) :) Zresztą, nie o kasętu chodzi. Można miećmiliony a wyglądać tanio, a można teżmieć mniej kasy i wyglądaćdobrze ;D

nabawiłabys sie kompleksów myszko nie masz własnego gustu skoro zakładasz temat

Gość eiheuwqhuwiqwey
Od czego nabawiłabym się kompleksów? To chyba ty je masz skoro próbujesz podbudować własnąsamoocenę cudzym kosztem. A o mój gust się nie martw :) Zdziwiłabyś się:) W każdym razie Kafeteria to jakiś fenomen, tyle wrednych ludzi pokazuje tu swojąprawdziwątwarz, a w realu pewnie potulne jak baranki

mam wrazenie że nie znosisz prawdy zakomleksiona dziewucho własny styl to się ma albo nie ty go nie masz,to widać, to jak możesz byc elegancką?? cha cha czy nie prościej udać sie do stylistki?

Gość eiheuwqhuwiqwey
Kompleksy lecz gdzie indziej, ze mnąci sięnie uda ;)

:)jestes żałosna ,nie masz ani stylu ani smaku a tym bardziej dystansu do siebie już jestes ugotowana bo chesz by "kafeteria" ubrała cię

Gość eiheuwqhuwiqwey
:)