Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikabryka1234

brahmin szukam cie

Polecane posty

Czy Ty jesteś podszywem, podszywa siedzącego w czwartym rzędzie, na zgromadzeniu walnym podszywów środkowoeuropejskich?

Zgadzam się, że jest dużo fajnych dziewuch, więc dlaczego się wziąłeś za mnie?:) Ja Ci się nie oddam:)

Weronika, nie ma co się z nimi przekrzykiwać. Nie mają co ze spermą zrobić i im się do mózgu wlewa...

Podobno niektóre łechtaczki, w noc wigilijną zamieniają się w penisa :) Być może, że dlatego siki Weroniki są tak głupie :)

brahmin, to nie przypadkiem klon herbatnika, przepraszam Zaczernionego. Podobna gadka a raczej umiejętność przyciągania do siebie ludzi. I nawet jak się mylę, to miło powspominać Herbatnika. Niby mameja a jednak ludzie do Niego garneli. Szacun i pełen respekt :) 🖐️

Ale serce im nic nie da, bardziej przydałby się mózg, ale ja swojego nie oddam:)

Niestety w kobietach niespełnionych seksualnie i emocjonalnie zawsze jest dużo agresji...

Nowemu zapewne chodziło o fakt, że jedliśmy Herbatniki :) Przez duże "H" bo w końcu straceńców trzeba jakoś uhonorować w tych ostatnich chwilach :)