Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chyba żarty

dlaczego 95%staraczek to dziewczynki w wieku 19-22lata?

Polecane posty

Gość to chyba żarty

co one wiedzą o zyciu rodzinie i wychowywaniu dzieci? Starsze kobiety nie zastanawia Was to ? Co one mogą zaoferować swojemu potomkowi skoro same ledwo szkołę skończyły a gdzie studia i praca? Skąd mają taki pomysł, życie już nie ma im więcej do zaoferowania?

Gość a to jeszcze nic
na jednym topiku 22 latka pisała, że zanim zaszła w ciążę to się PARĘ lat o dziecko starali

Gość to chyba żarty
żartujesz? to zaczeła starania chyba zanim pierwszą miesiączke dostała hehehehe

Gość a to jeszcze nic
choć bywa i tak, mam koleźankę, która odkąd skończyła szkołę średnią ma straszne ciśnienie na dziecko, i teraz ma lat 29 i dalej się stara

Gość dhshd
Skad masz takie informacje wyssane z palca?

Gość ssjsjskkk
Osoba 22 letnia wcale nie jest juz taka młoda to raz. Ponadto skad te statystyki?

Gość to chyba żarty
ciśnienie ciśnieniem ale rozum też trzeba mieć. Jak się zadasz z nieodpowiednia osobą to zostaniesz bez wykształcenia bez pracy mieszkania i pieniędzy sama z dzieckiem - co mu zaoferować można-nic.Często i te osoby co są pozornie odpowiednie to nudzi im sie zabawa w dom i odchodzą więc patrz to co napisane wyżej. Myślę ze dopóki sama sobie dziewczyna nie zapewni niezależności nie powinna mieć dzieci-z zasiłku dziecka nie wychowa

Gość ssjsjskkk
A coo w tym dziwnego ze 22 latka starala sie paare lat o dziecko? czemu niby nie?

Gość to chyba żarty
wiedze mam własnie z tych topików staraczek same 20-tki tam są powyżej 25-28 lat na palcach zliczyć można dziewczyny. I kolejna rzecz prawie każda pisze ze jej powiedzmy mąż dobrze zarabia i ma mieszkanie, albo jej chłopak ma pieniądze itp a ona co ma ? chyba wór na spermę jedynie bo nawet rozumu nie ma :D

Gość dinkoolio
Osoba 22 letnia jest dorosłą kobieta nie dziewczynką, nie ma 15 lat, więc nie wiem o co ci chodzi?

Gość dinkoolio
a topiki to tylko topiki tu kazdy moze byc kazdym wiele tu fikcji ;)

Gość vera z cheshlre......
tak samo jak 97% osób tu siedziacych to mitomani :O

Gość mnie tez dziwi to, ze te
dziewczyny tak sie spiesza do macierzynstwa, ale wydaje mi sie, ze sa to osoby bez pasji, zainteresowan, jakiejkolwiek szansy na dobry zawod itd. Mysla, ze slodki dzidzius zapewni im zycie w szczesciu, a chlopak nigdy nie zostawi. Zal mi tych dziewczyn, bo 90% z nich dobrze nie konczy.

Gość Kinga2323
hahahaha rozwaliło mnie to hahahaha stare babska zazdrosne hahahahaha ja mam 23 lata :) Jestem wykształcona męża mam od 3 lat a synek się urodzi za 4 miesiące ja nadal pracuje :) i wiesz co po Twoich sorry waszych wypowiedziach stwierdzam że Jestem 100 razy inteligętniejsza !!! hahaha rozwaliło mnie to ! To idywidualna sprawa ! jesli dziewczyna czuje się gotowa to się stara jej sprawa ! Acha i jeszcze jedo POPAPRANA BABO czy dziecko przeszkadza w zdobywaniu doświadczeń ? czy przez dziecko traci się wolność tak do końca ? mi życie oferuje wiele i jestem pewna że moje dziecko ie będzie mi w tym przeszkadzać będę wspaniałą mamą mającą swoje aspiracje , cele ! oczywiste że nie pisze tu o wpadkowych 22 latkach ale o tym że 19-22 latka ma prawo do planowaia dzieci jeśli planuje to chyba wtedy kiedy wie że może !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kiedy tego pragnie ! uważasz że laski bez kasy bez pracy bez domu bez MUZGU planowały by dziecko ? Głupia jesteś jak but !!! Siedze tu z mężem i mamy totalną polewke z Ciebie :) 22lata-dziewczynki??? hahaha może i tak ale dziewczynki z większym rozumem od Twojego ! Wiek nie znaczy mądrość i inteligęcja ! A przede wszystkim ten wiek to wiek w którym dziewczyny mają prawo decydować o o swoim życiu !

Gość ja mam 22 lata
ja mam 22 lata i jestem w ciąży i co w tym złego?? skonczyłam studia, ba nawet bede sie dalej uczyła, wyszłam za mąż, oboje pracujemy na siebie a nawet jeszcze wspomagamy rodziców jak jest potrzeba... mam rozumiec że ze względu na wiek zasługuje na potępienie tak?? a i dodam że też staralismy się ponad rok o maluszka a lekarze dawali nam góra 1% na naturalne zapłodnienie, mąż miał bardzo złe wyniki które w sumie się co raz to pogarszały.... wolę mieć dziecko teraz w tak młodym wieku niż później nie mieć wcale.... na pewno bede je kochała nie mniej niż nie jedna matka po 30. Mimo że jeszcze kilka miesięcy do jego narodzin to juz jest dla mnie całym światem!

kiedys dziewczyny rodziły w wieku 18-23lata teraz 26-33 i co z tego chociaz przyznam, w wieku 20 lat tez starasznie chcialam miec dziecko, ale potem hormony sie uspokoiły i mi przeszło to pragnienie teraz mam 28lat i dopiero mysle odziecku

Gość głównie dziewczyny
głwonie dziewczyny co są strasznie nieporadne nie potrafią pójść na studia czy znaleźć pracy chcą się zabrać za rodzenie dzieci bo to tego nie trzeba wiele wiedzieć ani umiec...

Gość głównie dziewczyny
i później nikt takiej lasce n ie bedzie wypominać że nie uczy sie (ani uczyla) czy nie pracuje bo przeciez ona będzie wielka MATKO POLKO

Gość ja mam 22 lata
i na myśl o "dziewczynkach" 19-22 lat nie wkładajcie wszystkich do jednego worka.... taki wiek od razu kojarzy wam sie z imprezami, alkoholem, fajkami, narkotykami i puszczaniem sie na dyskotekach... widać są wyjątki!! ja wiem że musze mężowi obiad ugotować, że musze zrobić pranie, zapłacić rachunki itd. Ślub i dziecko było moją świadomą decyzją i....... i jestem szczęśliwa :) pozdrawiam te wszystkie "mądre" 30!

Gość Kinga2323
Ja jestem poradna w 100 % więc babo o czym Ty piszesz ! hahahahaha mało to dziewczyn matek na studiach ???!!!!! Nie najlepiej rodzic w wieku 28 lat ! hahahaha to jest super wiek ! ja zaszlam w ciąże świadomie ja i wiele 20-23 latek !!!!!! Wiec co to za popie***** temat !!!!! Tyle ile ludzi tyle charakterów i podejść do życia więc takie dyskusje powinno się tępić bo kogoś mogą urazić !!!

Gość logitech 22
Kinga2323 mózgu i inteligencja jak już :D

"Jestem 100 razy inteligętniejsza !!! " No wlasnie co taka matka moze przekazac dziecku skoro nawet pisac nie potrafi:O Jakie wy studia konczycie w wieku 22 lat?:D Licencjat? haha, faktycznie wyksztalcone studentki pewnie jeszcze studiuja zaocznie na prywatnych uczelniaj i potem wyskakuja takie kwiatki jak powyzej:O

"MUZGU" litosci:O To kolejny dowod na to, ze glupie dziewczatka planuja ciaze tak wczesnie, bo coz maja robic w swoim zyciu. Raczej Kinga daleko nie zajdzie a tak przynajmniej bedzie sie spelniac przy zmianie pieluch

Gość Kinga2323
a i jeszcze jedno nawet jak jakaś "dziewczynka" zachodzi w ciąże przez jakiś chwilowy impuls albo instynkt to i tak w momencie przyjścia dziecka a świat życie ją uczy wszystkiego ! i automatycznie zmienia się do podejście !!! Oczywiście nie wszystkie dziewczyny !!! Wyjątki to właśnie te które wyrzucają swoje dzieci , zabijaja i oddawają do domu dziecka !!! Ale czy to aby napewno dziewczynki w wieku od19do22 ?? hahaha szkoda gadać ! To pytanie zapewne Dała kobieta starająca się bezgranicznie o dziecko i zawiści nam młodym ! Co ja starsza doświadczona mieć ie potrafie a gówniary tak ?? A widzisz mniej zawiści i więcej rozumu :) może sie uda!

Gość te studia w tych czasach są
gówno warte. Lepiej niech młoda dziewczyna zrobi sobie prawko, uczy języków a nie zaczyna studia i papierkiem może sobie dupe wydrzeć.

Gość Kinga2323
Sorry jestem tak wściekła że nawet nie zwracam uwagi na błędy a popełniam ich sporo :) a Wy jak już wiecie że racji nie macie to czegoś się trzeba doczepić :):):) hahahaha co ja nauczę dziecko ?? Ty su*** to już było chamskie !!! ja szkołę zaczynałam ze starszą siostrą :) i dlatego przed nazwiskiem mam MG :):):) i dziennie oczywiście :) a co może dać stara baba swojemu dziecku która nic innego nie robi jak stara się zajść w ciąże hahaha !!! A to dobre ! :):):) to wam brakuje celów w życiu bo macie tylko jeden ! Ciąża !

Gość ja mam 22 lata
padło pytanie jakie wy studia konczycie w wieku 22 lat? Licencjat? A PRZEPRASZAM ŻE ZAPYTAM A TY JAKIE W TYM WIEKU KONCZYŁAŚ??? DOKTORATY JUŻ PEWNIE??...... ehhh! słów mi czasami brakuje... jak już coś piszesz to przemyśl proszę wypowiedź. tak skonczyłam licencjat, w tym momencie moje życie toczy się juz za granicą i tutaj też idę dalej do szkół. a żeby się tu uczyć muszę znać język itd... tak więc chyba w miejscu nie stoje ?! dziwne że besztacie tak matki w wieku 22 lat.... a jak jakaś jest po 30 i nie ma żadnej szkoły to już nic nie można powiedzieć, bo wielka Matka Polka

Kinga dalas kolejny dowod na to, ze nie jestes zbyt dojrzala osoba:O Ja w wieku 22 lat studiowalam, magistra mialam w wieku 24 jak wiekszosc osob. Zal mi dzieci takich sob jak Konga, ktora wyzywa od suk, nie umie sie opanowac, a przed nazwiskiem ma MG:D Tak, tak, napisz jeszcze jakim to bylas geniuszem, ze w tym wieku magister byl z ciebie. Co za mitomanka:D Czy ja jestem stara? Hmm... Pewnie wedlug was tak, mam w koncu az 28 lat straszna starucha ze mnie, a wasze mamy to pewnie sie w grobach juz powinny przewracac, tak? :)

Gość Kinga2323
Dokładnie :):) ja mam 23 lata skończone w styczniu :) Mieszkamy w Belgii obecnie :) mamy z mężem swój Hotel który jest właśnie w stanie wykończeniowym :) ja uczę się języka Francuskiego a mój mąż Niderlandzkiego :) Oboje znamy Angielski i podstawy Niemieckiego :) Skończyłam studnia Matematyczne :) DAJE RADE JAKO 23 latka :) To w waszych czasach Starsze kobitki ie było tak wykształconych ludzi którzy mogli by was czegoś nauczyć :) jak zajdziecie już w ciąże czego wam życzę lepiej się zastanówcie co Wy przekażecie swoim dzieciom :) o nas się nie martwcie :) przed nami świat stoi otworem :) i dzieci na w tym nie przeszkadzają :) bo w każdej sytuacji idzie sobie poradzić :) Mamy w końcu 9 miesięcy na to by pomyśleć o życiu i o tym co robić by być dobrą matką :) Żegnam drobie 30stki :)