Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merlanida

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość merlanida

dziewczyny czy możliwe są oznaki ciąży po 4 dniach? staramy się z mężem o dziecko, ostatnią miesiączkę miała 15.11.2012, a kochaliśmy się 6.12.2012. Mąż miał we mnie wytrysk, ale tylko jeden i wyszedł, cykl mam 28-30 dni. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia? cały czas chce mi się siku, boli mnie brzuch i piersi, spac mi sie chce... mam tam sporo śluzu przeźroczystego i jak woda.. czuję że w środku jest gorąco, do @ jeszcze 6 dni jak myslicie? jest szansa, czy sobie wkręcam? czy to możliwe żeby takie objawy były z nerwów?

Gość merlanida
czemu dziwnych ? :(

Gość objawy po 6 dniach BZDURA
Przed terminem spodziewanej miesiączki nie ma objawów, które pozwolą stwierzdić/wykluczyć ciążę.

Gość vera z cheshlre......
nie

Gość _sobie_onaa
Niemożliwe. 4dni po zapłodnieniu nie ma żadnych objawów. a nawet 3 tygodnie ich nie ma.Pierwszym objawem jest brak @. poza tym 6.12 miałaś dni nie płodne,bo jak mniemam z podanych danych był to już twój 22 dzień cyklu :/ jejku ile Ty masz lat?

Gość emangel20
Witam, mam taki problem iż zaczełam krwawić jakieś 10 dni temu. JEtem w trakcie brania antykoncepcji (microgynon) byłam w czwartek u gin. i powiedziala mi ze może to być od tabletek lecz nie wyklucza ciąży(zapomniałam 2 tabletek w pierwszym tyg.), przepisała mi lek Macmiror gdzy stwierdziła lekkie zapalenie pochwy. Jednak po nim jeszcze mi sie pogorszyło. Coraz bardziej krwawie i nie mam pojecia co zorbic. proszę o poradę!!

Gość emangel20
??????

Gość zapalenie pęcherza
jak nic

Gość emangel20
pecherz mnie nie boli a krew mam z pochwy a nie z cewki

Gość merlanida
ale w pochwie mam ponad 38 stopni i do tego masa śluzu, co to może oznaczać? przed @ nigdy wcześniej nie zdarzało mi się to, któraś miała podobnie? :(

Gość merlanida
kurcze do tego mam 37,2 pod pachą :( pierwszy raz mam coś takiego