Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiem????

Kupic dom w ktorym ktos sie powiesil?

Polecane posty

Gość Ja bym kupila
ten dom, skoro wam sie podoba i jeszcze mozecie go kupic za rozsadniejsza cene. Ale mimo wszystko wynajelabym dobrego egzorcyste, zeby miec pewnosc, ze bedzie sie tam dobrze mieszkac. Koszt niewielki a korzysc ogromna. Ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość NieWiem????
a twoim zdaniem wlascicielka miala klamac?! Przeciez predzej czy pozniej bysmy sie dowiedzieli o tym! Pytalismy sie z mezem dlaczego do tej pory nikt nie kupil tego domu wtedy nam powiedziala. To chyba dobrze ze powiedziala jaka jest sytuacja

Gość NieWiem????
A myslicie ze zwykly ksiadz by wystarczyl? O ile sie zdecydujemy to najpierw musielibysmy go odswiezyc,pomalowac sciany i wogole w koncu ponad rok nikt tam nie mieszkal

Gość Ja bym kupila
Nie wiem, czy ksiadz by wystarczyl. Byc moze, ale mam znajoma, ktora jest swiecka egzorcystka i powiedziala, ze czesto poprawia po ksiedzach, bo oni nie zamykaja przejscia "na tamta strone" i cos moze sie znowu dostac do domu. Ale sproboj najpierw ksiedza. Jak ci sie bedzie zle mieszkac, to wtedy poszukaj kogos z szerszym spojrzeniem na te sprawy...

Gość NieWiem????
Dziekuje za rade,no to czeka mnie teraz trudna decyzja.

Gość gh
a wy sie nie boicie duchow?

Gość nigdy nie miałam z takowymi do
czynienia , a mianowicie nie miałam okazji mieszkac w domu w którym ktoś sobie odebrał życie, tym bardziej nie nie widziałam nigdy żadnego ducha ,nawet nocą na cmentarzu, chociaż wystarczajaco długo żyję na tym świecie. A co do kupna domu to nie wiem co Ci doradzić, jeśli jestes wierząca powinnaś wiedzieć, że duchy nie straszą, jak już co to jedynie proszą o modlitwę.

Gość naiwniacy dla was ksiądz
jest wielkim guru ale tylko dla was , jak ktos jest ateistą to i po smierci jako duch będzie miał księdza głęboko w d.... ksiadz działa tylko na ortodoksyjnych katoli

Nie kupuj. człowiek ,który sie powiesi - jego dusza bedzie się blakać. Ale tak szczerze to nie nigdy bym nie kupiła takiego domu, ta mysl ,ze ktos się zabił.. lepiej nie zapeszać ale moze sie kiedyś coś zdarzyć , kiedyś Twoje dzieci mogą mysleć o czymś a gdyby sie dowiedziały, ja uciekłabym z takiego domu. moja ciotka mieszka obok takiego domu. dom jest niezamieszkaly, a nawet nik do niego nie wchodzi, a jest w wiekszym mieście i do tego duży do niego nie wchodzi, Nie kupuj.

Ponieważ człowiek który zmarl na zawał to zmarł naturalnie, a ten który sie powiesił chciał tego i sam to zrobił. Taka dusza sie błąka, nie pójdzie do nieba czy gdzieś . i to jest autentyczne ....nie można sobei odbieraż zycia...

Gość TO JEST PROWO
a twoim zdaniem wlascicielka miala klamac?! Przeciez predzej czy pozniej bysmy sie dowiedzieli o tym! Pytalismy sie z mezem dlaczego do tej pory nikt nie kupil tego domu wtedy nam powiedziala. To chyba dobrze ze powiedziala jaka jest sytuacja XXXX NIE WIERZCIE TEJ ŚCIEMNIARZE w polsce nie ma obowiązku przedstawiania takich historyjek przy sprzedaży , niby skąd miałabyś dowiedzieć się o powieszeniu itd. moze z czasem od sąsiadów ale juz byłoby za pózno , a nawet gdybys wyryła tego newsa przed umowa mozesz się wycofać , zadem właściciel nie jest tak głupi jak tobie wydaje się

Gość dgdgdfjjkjkjk
Po milionach lat, po tylu wojnach i walkach na swiecie nie ma chyba kawałka ziemi, gdzie ktos nie umarł. Co za brenie piszecie. Kiedys ludzie umierali w domach, nie bylo szpitali, medycyna nie byla tak rozwinieta. Tak samo popelniali samobojstwa z milosci czy z innych posowdow, a jakos nigdy ducha nie widziałam. Kilka obląkanych odób rozpisuje tu brednie o duchach, ale w zyciu realnym nie spotkasz takich pokreconych ludzi, którzy w to wierzą!

Gość ja napewno bym
nie kupiła. Ktos cos pisał o samochodzie. Moja kolezanka kupiła uzywany samochod. Ktos w nim chyba zginał. Bo za kazdym razem jak jej syn miał wsiąść do niego to dostawał spazmow i histerii. Za nc w swiecie nie chciał nim jechać. Miał wtedy z 4-5 lat. Dodam, ze dzieciak uwielbiał jezdzic samochodem. Jak wsiadał do innego auta to nie było problemu. Mysle, ze dzieciak cos widział w tym samochodzie. A wiem, ze małe dzieci widza takie rzeczy.

Gość dgdgdfjjkjkjk
Tylko dorosli sa zdolni do tego, zeby wymyslec taka super spirytystyczna historie, bo dzieciak nie chciał wsiasc do samochodu. Moze o nie lubil?? Dzieci tak mają, Bucików tez nie chciał zakładac bo duch? I zupy nie jadłuch? I jak mu mama zabawki nie kupila i wpadal w histerie bo duch? Dzieci maja rozne jazdy, ale to dorosli wymyslaja im duchy.

buciki są ze skóry zabitych zwierzątek, wiec na pewno nie chciał zakładać, a zupka z krowiego sadła - cały dom pełen trupów

Gość hahaha co półgłówku ?
[zgłoś do usunięcia]debile.... co za kretyni j**ani zamknijcie mordy zawsze znajda sie lajzy co dropa peezde ze prowo. normalna sprawa ze wlascicielka opowiedziala prawde, wy nigdy sie nie dorobicie wlasnego domu wiec gowno wiecie jak to jest miec wlasny i sprzedawac, zwykle polaczki-oszusci, jestescie zerami i ciezko wam na auto uzbierac a co dopiero na dom. Marne lamusy kretyni'' I nerwy puszczają provo sypie się , żałosne

Gość to zależy...
jak chłopak był przywiązany do swojego pokoju to będzie go stamtąd trudno wykurzyć, duchy często zostają i czerpia energie z ludzi aby odżywić swoje ciało astralne

Gość polska to taki
zacofany kraj żałosnych matołków , sredniowiecze całą gębą za duzo filmów naogladali typu paranormal activity i gdzieś to musi wyjść , najlepiej na ulice a jakie mają nerwy jak zostaną obśmiani , nawet tutaj pokazują swoją głupotę

Gość to zależy...
niektórzy smutni ludzie nie mają nigdy nic innego do powiedzenia poza jakaś dziwaczną agresją, internet to ich dom bowiem w realnym świecie ludzie od nich uciekają jak od zarazy 🖐️

na pewno są przekonani, że jak im w nocy noga wystaje spod kołdry, ta ją potwór chwyci, ale schowanie pod kołdrę już uchroni, poza tym pod łóżkiem mieszka ośmiornica z Alfa Centauri, w lustrze zmarli, a w piwnicy mumia

Gość Magda Lenka 45
Jeżeli już teraz masz obawy, to potem będziesz miała jeszcze większe problemy. Wszędzie będziesz się dopatrywać dziwnych dźwięków, rozmytego obrazu, nagłego światła itd. Ja w Twoim wypadku - odpuściłabym zakup tego domu. Niech go kupi, ktoś o innej naturze psychicznej. Tzw. życiowy harpun dla którego metafizyka nie istnieje.

Gość Magda Lenka 45
Moi znajomi wybudowali dom na wyburzonej posesji starego domu, w którym to właściciel odebrał sobie życie. W ich domu co jakiś czas dzieją się dziwne zjawiska.

kup - zburz, gruz wywieź, wykop ziemię do 10 m i też wywieź, zasyp wapnem i zalej wodą święconą, odpraw egzorcyzmy i postaw krzyż wotywny, na pewno pomoże, a i zakop niemowlę u węgła zwyczajem dawnych pogan

Gość Magda Lenka 45
lol olol / Twoja wrodzona ciemnota, zwalnia Cię abym nazwała Cie głupcem ?

Gość Magda Lenka 45
lol olol / niestety masz bardzo zawężone horyzonty myślowe. Ale nie jestes jeszcze na straconej pozycji - doskonal się na bieżąco. Człowiek to nie tylko biologiczna postać.

ciemna to ty jesteś babo ze wsi - duchy, zjawy, upiory i pewnie do wróżki chodzisz

Gość edddddd8787
ja bym nie kupila nie ze wg na ducha ale jest cos takiego ze poprostu istnieje zla aura i bedzie ci sie zle powodzilo w zyciu

"bedzie ci sie zle powodzilo w zyciu' jak się jest ciamajda albo ma pecha, to najlepiej zwalić na nieboszczyka

Gość dgdgdfjjkjkjk
lol- jestes ciemnotą bo nie wierzysz w zabobony, gusła i przesądy z średniowiecza. Ja też jestem ciemnotą w takim razie :D W cywilizowanym świecie takie pttanie by nie padło i nie padałyby tak bezsensowne odpowiedzi :D