Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamaama

Goscie a poczęstunek?Co ja mam zrobic w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość bez obrazy....-
sorki,ale co ty w takim razie robisz na forum:ciaza,porod????

Gość bez obrazy....-
a doczytalam,ze masz dziecko z poprzedniego zwiazku. nie dostajesz alimentow? Cos mi sie wydaje,ze ty rodziny partnera wcale nie chcesz ugoscic i o kase tu nie chodzi

bo to jest forum ciąża poród MACIERZYŃSTWO I WYCHOWANIE DZIECI. Ja tez mam jedno dziecko i więcej nie planuję, stosuję antykoncepcję, chociaż z innych powodów niż autorka.

Gość mammamaama
nie ukrywam nie chce.ale nie mam nic do nich. nie umie udawac ze jest w porzadku miedzy nami jak nie jest. miedzy mna a partnerem.

Gość mammamaama
nawet jak probuje z nim porozmawiac mam wrazenie ze on nic nie rozumie. udaje ze niewie o co mi chodzi. ja sie dusze w tym zwiazku. teraz siedze, corka spi w swoim pokoju. a on oglada film. mam ochote mu cos zrobic. nie moge juz patrzec na niego.

Gość a ja jestem orange
no to jak masz mu cos zrobic, to spakuj mu walizki i wystaw pred drzwi. proste.

Dziewczyno, zrób sobie prezent na święta. Daj mu te ostatnie 10 zł. na bilet powrotny do ^^ Mamuśki^^, bo tam jest jego miejsce. Taki kaleka życiowy nie nadaje się na partnera. On zawsze będzie dzieckiem, a Ty już swoje dziecko masz, więc pogoń go z domu. Wtedy odzyskasz wolność i mozliwość poznania normalnego faceta, który będzie odpowiedzialny za rodzinę. Tego Ci z całego serca życzę. Bo wiesz, LEPIEJ BYĆ SINGLEM, NIŻ Z BYLE KIM.

Gość mammamaama
co z tego ze jest grzeczny, miły . nie pije nie pali. a le kompletnie nie nadaje sie do zwiazku. jestem jego 1 powazna dziewczyna i z ktora mieszka. seksu przedemna tez za duzo nie mial.

Gość Blondynka____
Jak można marnować zycie na takiego nieudacznika, całe życie chcesz utrzymywać takiego pasozyta, użerać się i zyc w nędzy z człowiekiem ktorego nic nie obchodzi? Moj facet wyjechał do Norwegii zeby zarobic na dom dla nas, otworzenie własnej firmy, zarabia w lepszych miesiącach i po 30 tys miesiecznie a ma 24 lata. A ty karmisz starego konia ktoremu nie chce się złapać jakiejkolwiek fuchy przed swiętami zebyscie mogli przezyc:(

Gość mammamaama
boje sie chyba zostac sama z dzieckiem. boje sie znow tej samotnosci. bo gdybym miala rodzicow nie wahala bym sie nad rozstaniem.