Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygam na polki

Polki zabierają miejsce kobietom które zasługują na Polaków

Polecane posty

Gość rzygam na polki

!

ale polaczki zabiedzone otyle i zapocone nie maja brania nawet u Ukrainek, Rumunek czy Wietnamek. nie wspominając o Niewiastach z bardziej cywilizowanych krajow

Ja zrobilam miejsce i niezmiernie sie ciesze ,ze nie musze byc z polakiem. Tak tu tak jest zawsze :-)

Biest29 ‏ kimkolwiek jest nieszczęśliwiec który cię harata... ... należą mu się podziękowania od chłopaków z POLSKI, za uwolnienie od tego przykrego obowiązku

Gość GUTEKSZOŁ TO NOXELIA -
czyt. osoba z patologicznej skrzywionej rodziny. Nie zaczęli jej leczyć w porę jak zachorowała na shizukologię i straty jaka dokonała się w mózgu już nie da się wyleczyć. Teraz siedzi 24 na dobę i udowadnia Polkom i Polakom jakimi są zerami przy czym oczywiście nie utożsamia się z nimi może się tylko ich brzydzić. Osiągnięcia życiowe- wykształcenie, praca, uroda oczywiście tę wyższość Guteka potwierdzają. Ma się czym chwalić

Biest29 kimkolwiek jest nieszczęśliwiec który cię harata... ... należą mu się podziękowania od chłopaków z POLSKI, za uwolnienie od tego przykrego obowiązku A co ty mozesz o mnie wiedziec? Bylam wiele lat z polakiem i to tylko glupi przypadek , ze jestem poza Polska. Napisalam durny tekst jedynie na durnowaty topik.

ale to najprawdziwsza prawda. o ile polki jeszcze znajda chętnych na podymke to polacy jakos chętnych na nich Niewiast nawet tych przybłęd do polski nie znajdują. stąd chłopacy w weekendy siedzą w hotelu robotniczym i flirtują z flaszką.

no i po chuj się tłumaczysz? napisałaś co wiedziałaś... a teraz wydupiej polerować dyszla na wysoki połysk

Gość ja to ja i juz
Cóż za poziom i wyrafinowane słownictwo

Gość adekwatne do poziomu tego
muła.

ja widocznie bedac polka nie zasluguje na polaka... przykro mi bardzo :)