Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana,,,,jestem

Znalazłam swoj ideał faceta ale on nie jestem mną zainteresowany :((

Polecane posty

Gość załamana,,,,jestem

Jestem zrozpaczona :( to moj ideal :( mlody i zabojczo przystojny, jest pilotem w naszych liniach LOT , jak go zobaczylam na zdjeciach to serce zaczelo mi mocniej bic :(

Gość załamana,,,,jestem
i soki odeszły :(

Gość Małgorzata co ma fiata
Czasem widzi się gdzieś taki ideał faceta na którego widok mocniej zabije serduszko :)

Gość łl,łl,
spokojnie...moze jest dupkiem bez uczuc i poczucia humoru skad wiesz? poza tym skoro to pilot to zapomnij, oni zaliczaja...wiem bo sama jestem stewardessa:)

Gość jhsdfjhsjkhs
to bardzo cikawe co piszesz o pilotach lot , bo z tego co ja pamętam to do lotnictwa cywilnego trafia się po zaliczeniu wojsk powietrznych a to trochę trwa

Gość Aparat007
To tez musisz zostac pilotka. :)

Gość załamana,,,,jestem
nie wiem ile to trwa, nie wiem ile mial lat, mial mlodą twarz i tyle eh , zawsze tak jest, ktos mi sie podoba a ja jemu nie... a ja z kolei podobam sie facetom, ktorzy sa dla mnie obojetni niektorzy wrecz aseksualni , nie chodzi nawet o wyglad ale //aure//, osobowosc, nudni jak flaki z olejem , przewidywalni... Chce kogos kto mnie wreszcie CZYMS ZASKOCZY - pozytywnie wiekszosci dziewczyn wystarczy zwyczajny ktos a ja jednak szukam czegos wiecej i wole umrzec w samotnosci niz byc z kims przy kim nie bede spelnioną kobietą

Gość Dede;
pociesz się, że piloci raczej muszą być nudni, wyobrażasz sobie pilota, ktoóry szaleje?

Gość trta kakakk
mi sie wydaje ze pol na pol polowa jest nudna a druga ''odrabia'' godziny spędzone za sterami na imprezach w czasie wolnym :O wszyscy wiedza ze piloci to ruchacze, a policjanci to psychole skads sie te stereotypy przeciez wziely

Gość obiektywny gość
ja jednak szukam czegos wiecej i wole umrzec w samotnosci niz byc z kims przy kim nie bede spelnioną kobietą :D:D:D:D:D pewnie tak się stanie 🖐️

Gość ratuankdfghj
mam nadzieje że nie mój kuzyn pilot :D