Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimgall888

jaki prezent dla mojej kobiety

Polecane posty

Gość anonimgall888

Myślałem nad jakimś fajnym kocykiem z haftem, ponieważ na razie dzielą nas kilometry, a ona bardzo często chce ode mnie moja koszulke, czy tez inne przedmioty,ktore jej sie ze mna kojarzą.. często je nawet perfumuje moimi perfumami w duzej ilosci. Czapka puchatka z rekawiczkami taki fajny komplet ? Perfumy one milion paco rabane, moze jakas bizuteria grawerowana ? Co myslicie ? Co wy byscie chcialy dostac ? z góry dziękuję za pomoc

Gość anonimgall888
Żadna pani nie doradzi ?

Gość ula 33
mięciutki różowy kocyk

Gość co do prezentu
Z takich sentymentalnych prezentów, dostałam na Mikołaja od chłopaka ręcznie robioną poduszkę (zamówioną w jakiejś galerii, sam jej niestety nie uszył;)), piękną, z wyhaftowanym "Spij słodko, Martynko". Ten prezent mnie naprawdę wzruszył i uradował.Dostałam też zimowy zestaw: kocyk, bamboszki i termofor z jednej serii, to też był trafiony i miły prezent, więc myślę, że ten kocyk z dedykacją to mógłby być dobry pomysł. Pomyśl o termoforku do tego

Gość ula 33
termoforek nie, ma przecież swój

Gość gyuikhui
a Ty co chciałabyś dostać , bo chce coś kupić facetowi a nie mam pomysłu :((

jeśli chodzi o prezenty, osobiście od rzeczy materialnych wolę wspomnienia i emocje związane z nimi. może zaproś ją na weekend do jakiegoś malowniczego polskiego/europejskiego miasteczka/koncert/ewentualnie jakąś niebanalną kolację? :P

Gość gość
Prezent Marzeń - coś w takich klimatach, w sensie - ciekawego, wyszukanego i oryginalnego. Nie dawajcie prezentów byle jakich, kiepskich i słabych. Szukajcie czegoś związanego z relaksem i odpoczynkiem, albo zaskakującego pod względem jakościowym. Normalka.