Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablokdsad

ILE TO JEST 500gram kiwi lub banana ?

Polecane posty

Bo przeszukałem allegro za suszkami i mi się nie chce robić :P Tylko myślę czy jak wezmę 1kg banana i 1kg kiwi i 1kg ananasa to na ile płatków śniadaniowych to będzie? Ma ktoś pojęcie objętości?

Gość och ach ech i tyle
na moje oko 500g to jakieś pół kilograma :)

OJ ALE ROZMIAROWO... Jw np 1kg banana 1kg kiwi 1kg ananasa 1kg gruszki ile do tego kupić płatków kukurydzianych.

tak bo a) nie ma kurwa normalnych płatków na rynku :( Ostatnio jadłem kangusie ale znikają z rynku. b) nie nawidzę jakichś pełnoziarnistych z jakimiś ziarnami wbijającymi się w zęby i smakujące mułem. c) jak zamawiam przez neta 15pln to wysyłka. Wiec czy zamówię po 1kg czy po 1,5kg rożnica wyjdzie 20pln? Ale nie będę magazynował płatków na więcej niż rok. Więc liczac moje zuzycie koło 1kg miesięcznie. Chciałbym umieszać choć z 5kg.

pomijam fakt że kangusie kosztowały koło 10 - 12pln czyli drożej niż jakieś super mega wypasione. Ale jedyne jako dało się trawić. Więc zważywszy że zaczynam oszczędzać zadałem proste pytanie... Czekaj jeśli mam 3kg dodatków. To zakładając że 1/3 będzie dodatek powinno mi to dać ok 10kg musli.......... Chyba dobrze myślę.... No chyba że 1kg kiwi to jest 5 płatków.

No i dobra jest czyli 1kg dodatków powinien mi wystarczyć na blisko roki dobra jest Podzienkował :*

On wydziwia ostatnio strasznie... Ale ceny miał ok zawsze. Zawsze u niego brałem pieprz bo wychodzi ci jakieś 70% taniej coś koło 20pln za kg. I własną przyprawę mieszam na jego produktach. I chili ma dobre.

Chyba 20pln za 1kg lub coś koło tego zawsze miał.

http://allegro.pl/pieprz-ziolowy-az-1kg-swiat-smakow-promocje-i2850569862.html http://allegro.pl/pieprz-czarny-mielony-az-1kg-swiat-smakow-promocje-i2838345193.html Wpisałem w google z ciekawości i tez wciąż jest najtańszy. Jedna osoba ma taniej: http://allegro.pl/pieprz-czarny-mielony-1kg-i2850413620.html Ale gość nie ma nic poza pieprzem. Dobra znikam z wątku i dzienki