Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia96

mobing

Polecane posty

Gość Julia96

czy mieliście kiedyś trudna sytuację w pracy? jak daliście sobie z nią rady? proszę o poradę

Gość Julia96
prosze pomóżcie bo nie daję rady, nie wiem jak długo jestem w stanie to wytrzymać, ciągłe poniżanie.to już trwa pół roku

moj byly mial za to sprawe, policje na glowie, PIH i co sie dalo....

Gość czy w pracy
szef czy koledzy? w niemczech mobing jest karany, tzn nie mobing sam w sobie a poszczegolne zachowania jest procedutra jak trzeba postepowac napisz cos wiecej

Gość Julia96
mam trudna sytuacę finansową , moze jest jakiś inny sposób.

tak, jako tako za mobing nie, mojemu tak dowalila byla pracownica ze dostal wyrok za znecanie sie psychiczne, namawianie swiadkow do skladania falszywych zeznan itp, musisz cos wiecej napisac...

Gość Julia96
osoba która jest bezpośrednio nademną, i koleżanki, nawet muszę uważać na to jak jestem ubrana, czy umalowana, jaki kolor mam paznokci, jakie miny robie,wszystko jest"śmieszne,żenujące, głupie"jestem na skraju, jestem czesto wprowadzana w bład, a potem traktowana jak oszustka.

Gość Julia96
dodatkowao wymaga sie odemnie samodzielności a gdy juz coś zrobie, to ze chcę zaświecić przed dyrektorem, nawet znalazłam taki kurs asertywności zeby sama to rozwiazać ale zrozumiałam ze kobiety w pracy czasem są jak watacha wilków,jak jedna ugryzie i poczuja krew to rzucają sie wszystkie.

Gość Julia96
czy ktoś miał jeszcze taką sytuację i jak ja rozwiązał?

Gość Julia96
:(

a nie mozesz zmienic pracy? ja osobiscie mialam kilka razy taka sytuacje, ale walilam prosto z mostu ze nie zycze sobie tego i tego.... Dlugo nigdzie nie popracowalam, ale to lepsze niz zyc w takim stresie :)

Gość Julia96
tylko ze mąz nie ma pracy , ja na razie chyba nie mogę pozwolić sobie na jej utratę ,chyba że wnaprawde wybuchnę, bo na razie zagryzam wargi i daję sie w łeb lać

no to dopoki maz nie ma pracy to rzeczywiscie jedyne wyjscie- porozgladaj sie przy okazji za jakimis ofertami, a nuz?

Gość Julia96
tak zrobie dzięki za wsparcie.:)

przynajmniej tyle moglam Ci podpowiedziec, powodzenia... :)

Gość gupia żaba...
nagrywaj co możesz, będziesz mieć chociaż trochę psychicznego luzu ze świadomością posiadania archiwum. I opisuj sobie te nagrania