Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana mała

co to oznacza?

Polecane posty

Poznałam faceta przez znajomych.W dniu w którym go poznałam umówilismy sie na wspolne wesele jako para (mieli tam byc tez nasi wspolni znajomi,wiec zgodzilam sie, zapowiadala sie fajna zabawa itp).Przed weselem spotkalismy sie sam na sam raz, zeby choc troche sie ze soba "oswoic". Byliśmy razem na weselu. Pytal czy chcialabym sie jeszcze spotkac, ja nic nie odpowiedzialam jednoznacznie. Odezwał się dzień po, ja niestety nie odebrałam telefonu bo nie slyszalam. Wiecej nie zadzwonil. Czy to oznacza, ze faktycznie byl mna zainteresowany, ale tak szybko odpuscil (po jednym nieodebranym telefonie), czy liczyl po prostu na seks-spotkanie i dlatego tak szybko odpuscil, bo to mial byc tylko seks i to zbyt wielkie ceregiele jak na jeden numerek (staranie sie, wydzwanianie itp)? Prosze o powazne odpowiedzi

Gość facet.de
Rozumiem, że Twoja wypowiedź / dylemat to żart, tak?

Dodam, ze kiedy pytal czy sie spotkamy to zapytal "czy umowimy sie na jakies winko". Te slowa maja jakies znaczenie w tej sytuacji?

nie, nie żart. pytam serio

proszę, niech mi ktoś odpowie

a nie mogłaś po prostu oddzwonić? bo może to nieodebranie odczytał jako olanie jego.

Nie chciałam, żeby pomyślał zaraz na wstępie, ze ma mnie w garści. Zle zrobiłam?

Gość oddzwonienie w takiej
sytuacji jest po prostu kulturalnym zachowaniem - niczym więcej.

Czyli niekoniecznie chodzilo mu tylko o przelecenie mnie?

lol... to że do ciebie dzwoni nie znaczy że chce ciebie przelecieć... myślisz jak 14latka lub święta dziewica co się dotknąć (a co dopiero myśleć o seksie) da dopiero po ślubie

Gość prawda modowa
wiesz kazdy moze nie uslyszec dzownka to normalne a moze mila duzy minus na koncie a mozeitp a facet gebteleman nie naraza na koszta kobiete z ktora chcial isc wiec sam dzowni nie raz to dwa to normalne a ten jakis sfochowany. nic dobbrego z tego nie bedzie.

A co z zasadą, że to facet powinien utrzymywać kontakt, przynajmniej w pierwszej fazie znajomosci? co z tajemniczoscia kobiet? nie podawaniem wszystkiego na talerzu? męskim instynktem zdobywania?

bzdurne "zasady" które kobiety sobie wymyśliły a potem płaczą do poduszki myśląc ze chciał je tylko przelecieć a on odczytał nieodbieranie/niedopisywanie jako olanie jego :D

To co? mam teraz do niego zadzwonic? minęły juz 4 miesiące