Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczka.. :(

Mam problem ze soba! Spelniam jego potrzeby a on moich nie ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[

Polecane posty

Cześć ;( Ja już nie wiem co mam robić, nie mam pojecia czy to ja mam problem ze soba :(:(:( Mój chłopak mieszka z rodzicami i bratem, jest wszystko dobrze oprocz jednej i bardzo waznej w zwiazku rzeczy. SEKSU!! Kiedy mam potrzebe zachęcam mojego faceta. Na poczatku jest ok, ale pozniej..... wstydze sie tego ze jestem taka naiwna :( Spelniam jego potrzeby seksualne z idiotyczna nadzieją ze on zrobi to samo. kiedy ewidentnie daje mi do zrozumienia ze bedziemy sie bzykac. Ale kiedy dostanie to co chce mowi ze go wymeczylam i jest zmeczony wiec SEKSU NIE BĘDZIE. Niedawno kilka razy tak robil i nie robilismy tego jakies 3 miesiace. Byłam wtedy na skraju rozpaczy!!! Jak on może mi to robic! osobie, ktora podobno taak baaardzo kocha :/!! Moje libido jest mega wysokie a on zajmuje się komputerami ;(;( Mój kolega ma tak samo wysokie libido, jego dziewczyna wyjezdza, Nie ukrywam ze ZDRADZILAM mojego faceta, kolega sie mna zajal jak on nigdy sie nie zajmowal! Bylo mi z nim zajebiscie! i nie bede tego ukrywac. ALE NEI WIEM CO ROBIC DALEJ, bo zdradzac go ciągle nie mam serca

Gość legowisko łosia ktosia
ooo to macie a raczej masz problem! Otóz mój facet non stop chciał sie bzykać tzn ja mam niskie libido a po antykoncepcji i po 10 godz. pracy fizycznej miałam ochote tylko na sen. wiec po ptokach po pół roku męczarni odeszłam

Gość Andzia_gelala
To on ma problem nie ty :)

Gość Andzia_gelala
To on ma problem bo nie jest na tyle dojzaly zeby miec taka kobiete jak ty :)

ktoś jeszcze się wypowie?? juz nie wiem, to wszystko mnei przerasta i często przez to płacze ;(

Gość legowisko łosia ktosia
a co Ci to da , ze ktoś sie wypowie ? to TWOJ problem!!!! to ty masz go rozwiązac każdy przypadek jest inny!!!! a my nie znamy szczegółów z Twego zycia

Wiem ze to moj problem, ale moze ktos by mi doradzil co robic w takiej sytuacji? dodawac mu EROTIC POWER DROPS picia i jedzenia?

Gość łożciu
Ile ty masz lat? Brzmi jak idiotyczny lament napalonej małolaty. I zresztą tym chyba jest, bo twój chłopak mieszka z rodzicami i bratem, czyli w pełni dorosły i samodzielny też nie jest (albo jest... jakąś życiową fajtłapą). Nauką się zajmij i własnym tyłkiem. A tak na marginesie, ani razu nie napisałaś, że go kochasz. Tobie chodzi tylko o seks, więc po co ci facet "na własność"? Równie dobrze możesz to robić z kolegą, przynajmniej będziesz usatysfakcjonowana.

Gość doświadczony przez życie
Powiedz swojemu obecnemu chłopakowi, że odchodzisz do kolesia komputerowaca i jak mu będzie brakowało seksu może się zająć właśnie uwolnioną dziewczyną komputerowca.

Gość Po 50-tce zaczyna się ...
U mnie był taki problem,ale już więcej nie.Mam wielkie potrzeby i nie chciałem się prosić o dupę więcej,więc pożegnałem swoją dawczynię w nagrodę trzy lata temu i mogę powiedzieć,że nowa moja pani nie narzeka,że musi się częściej kochać.Nawet chce bym zasypiał w niej :)