Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila554

Giełda

Polecane posty

Gość Kamila554

Hello :) mam pytanko.. Czy ktoś z was gra na giełdzie? Gdzie posiadacie rachunek maklerski? Czy warto zaryzykować?

Gość Kamila554
dobra już wiem, możecie wypieerdalać :D🖐️

Gość Kamila554
PODSZYW! Proszę o opinie Podyszywy PRECZ!

Gość prawda modowa
derpp kamila? widzis zpizdo..jakbys normalnie pracowala to by ci sie tej durnego łba głupoty nie trzymaly..a tak masz za duzo czasu i suka jestes

Gość prawda modowa
wpierdalasz sie komus na wlosci z nudow nudna stara babo byłas suka jestes suka i suka pozostaniesz

Gość prawda modowa
i co pizdo..? jakbys harowla na chleb to bys czasu nie miala wpierdalac nos w nieswoje sprawy a gosci kurwy jak je tak kochasz i ci ich brak przyjmowalasbys w usa w swojje ruderze..i kazdy bylby sczesliwiy ty ze masz te kruwy a ktos ma zycie jak sprzed 2011..a u sie wpierdolilas z lornetka kurwy ustawiasz w pozy w jakie kots jest obys suko wzrok strtacila..bo nie wykorzystujesz go do dobrych celow

Gość prawda modowa
grasz na gieldzie to stac ciebie na swoj dom? to wpierdolilas sie do barata i mu srasz od nosem nago chodzisz i mu gadasz co ma robic nie pisz listu nie ma do kogo nie dawaj wyplaty za wykonanan prace...a ty bys chciala aby ktos robie za zaplacik za wpisane cyferki suko/? to to twoja kasa? ty zrobilas? nie to czemu sie wpierdalasz?łas?

Gość prawda modowa
wiele tego było suko nie dawaj kwiatow nie kupj na mikolaja co anc che abys ja ciagle przepraszal jak zawinil suko to normalne co ciebie to obchodzi czemu sie u wpierdlislas i trzeba ciebie ogladac pierdlaja du usa jak przed 2011, nieladnie sie tak komus na wlosci wpieprzysc nie wiedzialas? mamy zapytaj tylko ze ty jak i twoje siory lacznie z bartem slowa matki nie szanujecie macie ja gdzies kurewska rodzina

Gość Kamila554
Wiesz że możesz mieć teraz problemy prawne z tego o napisałeś?

Gość prawda modowa
ty tez za ingiwlacje mojego komputera - trojany cytacie moja poczte myslisz ze nie wiem gg ksiazkii lornetke i sledzenie mnie

Gość prawda modowa
typowa SUKQ z ciebie..jak ty to mozesz lamalc prawo ale jak ktos ci plunie w gebe kamila w obronie..to jusz strasysz..

Gość Kamila554
Czy masz problemy emocjonalne? :) Czy może ktoś cię nie kocha? :)

Gość prawda modowa
mam problemu z toba suko to ze twoj brat poznal kogos w seiwci nie znaczy ze mial mi na glowe ciebie i te kuryw dawac? proste nie?

Gość Kamila554
Bawisz mnie :D

Gość prawda modowa
zycze ci kurwio abys oslepła taki wrzod na dupie z ciebie nic dobrego tylko zło siejesz

Gość prawda modowa
zycze ci kurwo abys oslepla..wrzodem an dupie jestes ty mnie bawisz stara glupia kurwa:D

Gość Kamila554
Ah jak przyjemnie do mnie piszesz :D A mamusia wie że tak brzydko piszesz?

Gość prawda modowa
powiedz tu stara kurwo nad czym w nocy bedziesz debatowac ze stryjiem? co o kim bedziecie obgadywac? lenie pierdolone do ornbty isc a nie jezyk uzywac nie w swojej sprawie. teraz jak bedziesz nastaiwac brata powiedz? suko zobacz na moj opis suko na gg

Gość Kamila554
Skąd w ogóle jesteś że piszesz do mnie językiem chamstwa? Jak długo się już leczysz? :)

Gość Kamila554
Czy musisz tak dużo przeklinać? zaparz sobie meliski i wszystko będzie dobrze :)

Gość prawda modowa
moja mamusia wie i kaze mi tak pisac bo do suk inaczej sie nie da:)

Gość prawda modowa
a ty sie leczycz kamila ? moze powinnas udac sie do psychaitry i powiedziec ze masz manie wpierdalania sie w innych zycie az z usa? co? mama brata widziala i sie zastyanawiala na co sie leczy moze ty tez sie wybierz suko

Gość Kamila554
A dużo melisy pijesz?

Gość Kamila554
Tak mi Ciebie żal :( Idz do kuchni i zaparz sobie ziółka na uspokojenie :)

Gość Kamila554
Idź się lepiej już połóż spać Dyzio bo jutro idziesz do szkoły :)

Gość prawda modowa
a co ciebie to obchodzi? za duzo bys chciala wiedziec starucho. co robie co pije jak wygladam czy sie garbie.. zajmij sie swoimikurewkami ale w usa a to moje prywtane zycie i wara ci od niego pizdooooooooooooooooooooooooooooooo na nic wiecej nie zasluzylas moze ty udaj sie gdzie indziej niz kuchnia co? nic tylko podgladasz suczysko stare

Gość prawda modowa
a ijesze jedno suczko.. co ciebie tak razi starucho ze polki to ksiezniczki? amerykanki to kurwy to kazdy wie a polki sa inne i co trafia ciebie ze trzeba sie o nie starac ale nie raz w malzenstwie tymbardziej podwojnie) a wy amerykanski same facetow za jaja lapiecie? a co nas to obchidzi jestemsy w polsce i tu jak sie przyjazdza to sie szanuje nasza kuture i zwyczaej a ty z zadroscia..scfochwana ksiezniczka corka swoja mala kurewka sie zajmij a nie kims innym ok?

Gość prawda modowa
komentatorka cudzego zycia sie znalazla..kurwa jebana