Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość end of meeeeeeeee

Czy miał ktoś z was kiedyś tak że...

Polecane posty

Gość end of meeeeeeeee

widzieliście raz w życiu jakiegoś chłopaka/dziewczynę, spodobał wam się, wymieniliście spojrzenia czy tam uśmiechy, i pognaliście dalej. I mimo tego, że nigdy już prawdopodobnie się nie zobaczycie, to nadal o tej osobie myślicie? :o Ja tak dziś miałam, a nie mam już 15 lat

Gość end of meeeeeeeee
up

Gość end of meeeeeeeee
chcialabym wybolcowac odbyt kolesiowi z autobusu, ale nie wiem jak to zrobic

No, miałam tak kiedyś... Gdy czekałam na przystanku na busa to co chwilę spoglądałam na chłopaka(wysoki, przystojny i też czekał na swojego busa). W każdym bądź razie zauważył, że na niego patrzę i uśmiechnoł do mnie.:D Ja tak się zawstydziłam, że masakra...:D Też się do niego uśmiechnęłam i dalej się przyglądałam. Chłopak co chwilę na mnie spoglądał i się uśmiechał dopóki nie przyjechał jego bus...:D Wypatrywałam go na przystanku, ale nigdy już go nie spotkałam...

Gość smile at meeeeeee
nie, prawie 23

do end of meeeeee A Tobie co się przytrafiło, że tak rozmyślasz teraz?;)

faktycznie dużo, choć to bez znaczenia, podobno przytrafia się to nawet emerytom masz problem - zakochałaś się od pierwszego wejrzenia, szkoda ze się nie odezwała, może okazałoby się, że to kretyn i czar by prysł, a tak będziesz rozmyślała, polowała w środkach komunikacji zbiorowej, a jak go przypadkiem zobaczysz, to serce będzie ci waliło jak młot, nogi zmiękną i ze strachu nawet nie złapiesz spojrzenia - urocze

Gość smile at meeeeeee
Dziś w metrze siedziałam naprzeciwko całkiem fajnego chłopaka, patrzyłam się na niego, ale myślałam, że on tego nie widzi. Potem zerknęłam na górę na rozpis drogi metra, żeby wiedzieć kiedy wysiadam i gdy już przestałam się na to patrzyć i spuszczałam wzrok, zobaczyłam, że on się na mnie patrzy. Więc się tak chwilę na siebie patrzyliśmy, on miał taki półuśmiech jakby wahał się czy się uśmiechnąć, ja też w sumie się wahałam, ale jednak się uśmiechnęłam i on do mnie też. No ale potem wysiadłam za 2 stacje i tyle. No normalnie czuję się jak jakaś czternastka, że tak mnie to przejęło :D

Gość smile at meeeeeee
ja i end of me to ta sama osoba jakby co :D

Miłe są takie sytuacje.:) Tylko szkoda, że człowiekowi brak odwagi żeby zagadać...

Gość smile at meeeeeee
no nie wiem, jestem w Londynie a tu jest 8 milionów ludzi :P