Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graffiti32

Czy ktoś ma tak, jak ja?

Polecane posty

Gość graffiti32

Moje dziecko nie sypia... Ma 3.5 miesiąca... Są rytuały, jest wyciszenie, brak nadmiaru bodźców. Są spacery, kąpiel o 19. A tak czy siak zasypia o 23... O 5 już nie ma spania. Wysiadam. Między 23 a 5 dwie pobudki. W ciagu dnia nie lepiej - owszem śpi, na spacerze (jest w sumie 3 h na powietrzu). Bez spacerów nie śpi wcale bądź przysypia co 2-3 h na pół godzinki. Nie wyrabiam.... Pomocy.

Gość graffiti32
Jak organizacyjnie wyglada u was spanie z takim maluchem? Spi z wami pod koldra?

Gość mój ma 9 miesięcy
masz taki model mało śpiący, współczuję. Ja gdy mój syn miał 3,5 miesiąca nie wiedziałam, że mam dziecko, bo ciągle spał. Teraz ma 9 i śpi 3 godziny w ciągu dnia i 11-12 godzin w nocy

Gość Helenka/
Ja bym reklamowała na Twoim miejscu! Gdzie go urodziłaś,w którym szpitalu? -Może podmienili?

mój zaczął zasypiać ok. 22 jak miał pół roku - wcześniej też ok. 23-24, nie kładłam go na siłe, bo tak miał po prostu, a przestawił się sam... fakt, że lubił pospać, a budził się na jedzenie jak go karmisz?

Gość graffiti32
Karmię piersią. Smoka też ma, ale po prostu się budzi, od razu usmiech na ustach i nawija...;) Dziś święto - spaliśmy do 6. Ale się ucieszyłam.

Gość graffiti32
up