Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa :-)

PILNE BARDZO PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Witam Troche nie wiem jak sie zato zabrać bo to moj pierwszy wpis tutaj i założe sie ze wiele z was tez miało wątpliwości i wahało sie zanim założyły swój "pierwszy" wątek. Sprawa jest dość kontrowersyjna, proszę nie szydzic ani nie mówić, by tego nie robic. To nic nie zmieni. Pytam tylko o konkretna odpowiedz nie opinie i pouczenia. Konsekwencji jestem zupełnie świadoma, ponieważ jestem na 2 roku medycyny Wiec... Mam tydzien zeby schudnąć w dość widoczny sposob do ważnego wydarzenia na którym chce sie dobrze pokazać. Nie jestem bardzo gruba ale tez nie chuda. Twarz mam ładna jestem generalnie atrakcyjna dla mężczyzn ale przydałoby sie troche schudnąć i zalezy mi szczególnie na przyszłym tyg. Wiec pytanie jest takie.. Jest ktos ma w tym polu jakiekolwiek "doświadczenie"... Czy jestem w stanie widocznie stracić choc troche na wadze w 6 dni wymiotowania po 1-2 posilkach, + godzina dwie ćwiczeń...? Oczywiście nie będę sie obzerac, normalne jedzenie Proszę nie mówić ze nie będę mogła przestać bo o to sie nie martwię i wiem ze to nie bedze problem. jesi zobaczę rezultaty to skończę z tym po tym tyg i będę kontynuuowac zdrowa dietę i ćwiczenia a to ze będę zadowolona za tydzien tylko mnie zmotywuje bo jest to dla mnie wazne Przepraszam, ze tak sie rozpisalam ale nie mam pojęcia jak mogłabym to skrócić a nie chciałam pominąć żadnego szczegółu, ponieważ każde słowo ma znaczenie Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi

Gość Sara Carbonero
idiotka :o

Nie jedz wcale...nie będziesz musiała wymiotować...tydzień niejedzenia też ci nie zaszkodzi.....hahahahahhahahha

Gość odododo
ja pierdole ale odchył !!!! :0

Gość czarna_pszczoła
"na 2 roku medycyny" i taka idiotka jesteś no sorry ale chyba nic się nie nauczyłaś w ciągu tych 2 lat w 6 dni to się schudnie kilo maks 3 ale nic i tak nie będzie widać

Gość bliskawica
zrób sobie głodówkę, poczytaj jak sie to robi, żeby była z tego korzyść

Się uśmiałam, to było moje prowo :)

Gość co za prostaczka
z czego się tu śmiać? że pojebana jesteś?

Gość czarna_pszczoła
weź napisz jeszcze jakieś prowo bo mi nudno jest :(

Gość wredniucha05
pisać prowo też trza umić

Dziekuje za podszyw wyżej

Nie będę wiecej sie udzielać bo na dzien dobry Cie tu zjada. Kiedys myslalam ze sa tu milsi ludzie... Zapomnijcie o tym

pij ocet spirytusowy. albo jak wytrzymasz niesmak to denaturat. powinnas w dwa tygodnie trochę schudnąć i nic przez dwa tygodnie nie jedz. ok. litr octu dziennie na czczo bez jedzenia. albo denaturat ok pol litra dziennie

Gość tez studentka
nie schudniesz od wymiotowania, ale na pewno pozbawisz swoje ciało cennych minerałów - co odbije się na Twojej cerze/włosach/paznokciach możesz się też bardzo łatwo odwodnić a to tylko 2 przykładowe skutki Twojego pomysłu z wielu innych mozliwych

Gość tez studentka
już by lepiej było jakbys sobie zrobiła dietetyczny "detoks

Tez studentka, dziekuje za jedyna uprzejma, odpowiedz.. Dobrze wiedzieć ze sa jeszcze tu normalni ludzie :-)