Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulsooonek

popisze z normalnymi dziewczynami lub takze z kobietami.

Polecane posty

Gość jestem w pracy
nudzi mi się to pisze :-) ja ją łapałem na gorszych rozmowach przez net bo mam program co mi wszystko monitoruje a ona o tym nie wie i był garb jak jej powiedziałem że pisze po necie. chociaż twardo twierdziła że to nie prawda. to się potem pytałem " skoro ty takie rzeczy robisz to co chcesz odeemnie". a ogólnie pierwszy raz pisZe z kimś. tak to tylko czytałem

Gość jestem w pracy
dokładnie Olu . wszystko zależy od człowieka.

Gość jestem w pracy
jest moją pierwszą dziewczyną a ona miała wielu. może to ją boli :-). idę na rejon będę za 40 min

Gość wredna zlosnica!!!!!!!!!!!!!,.
hmmm... ja to bym sie wsciekla za taki numer z tym monitorowaniem. wiesz, takie nasze pisanie to nie pisanie, gorszy jest fakt, jak wiem, ze moj chlopak pisze ze znajoma, bo po co ma pisac jak ma mnie? Ogolnie wydaje mi sie, ze kazdy ma hopla na punkcie zdrady, jakbys Ty nie mial to bys nie wgrywal takiego programu. ZAUFANIE< ZAUFANIE i jeszcze raz zaufanie jest potrzebne w kazdym zwiazku, tylko nawet jak kogos sie kocha, tego zufania i tak brakuje niestety...

Moze tak Cie Kocha ze poprostu boi sie ze Cie straci:) Ja niestety nie umiem prosto dac do zrozumienia ze jestem zazdrosna;D dusze to w sobie a pozniej sie przejmuje Bog wie czym ;] Jedno jest pewne jak ktos bedzie chcial zdradzic to i tak i tak to zrobi...Nie wazne gdzie kiedy i z kim ;)

Gość jestem w pracy
ale dzięki monitorowania wiem że nie mam co jej do końca ufać. a ja , jak to jej powiedziałem ,nie mam sobie nic do zarzucenia. nigdy nie robiłem rzeczy jak ona a i tak ja jestem ten gorszy. mogła mi niektórych rzeczy o sobie nie mówić a ja nie dam się zdradzić. monitorowanie kompa to nie wszystko teraz można kupić takie rzeczy że wiem o prawie kaŻdym jej kroku. nie dam się zdradzić i ośmieszyć. jak by to zrobiła pobiłbym ją bez skrupułów i ona wie że to jedyny powód dla którego uderzył bym kobietę.

Nie no bez przesady..moglbys ja ponizyc albo cos ale nie bic od razu..