Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutuska88

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość tutuska88

Witam. Od pewnego czasu zaoserwowalam u siebie niepokojace objawy. Strasznie wypadaja mi wlosy, paznokcie rozdwajaja sie, na skorze mam siniaki samostne jestem pewna ze nigdzie sie nie uderzylam a pojawiaja sie, jestem ciagle zmeczona, schudlam okolo 8 kg w poltora miesiaca bez odchudzania ani diey. Moje pytanie brzmi: Czy te objawy sa niepokojace? Czy mam isc do lekarza czy lyknac witaminki?

Gość eeeeeeee????????
I jeszcze nie byłaś u lekarza i nie zrobiłaś podstawowych badań???? :o Może być anemia, białaczka, problemy z tarczycą...

Gość lesia254
szybko do lekarza Ja tak czułam się kilka lat temu do tego jeszcze miałam silne bóle kręgosłupa na który niby to byłam przez pół roku leczona tabletkami i zastrzykami beż podstawowych badań .jak zesłabłam okazało się po badaniach w szpitalu.pobraniu szpiku ...ostra białaczka szpikowa... klinika, chemioterapia przeszczep...Jest dobrze ale co przeszłam to przeszłam przez rok.

Gość l.,
Brakuje Ci podstawowych witamin i mikroelemntów, idz do lekarza zrób badania, dowiesz sie czego ci brakuje i uzupłenisz braki, zmien tez diete.

Gość tutuska88
mam nadzieje ze to tylko brak witamin, anemie juz przechodzilam pare lat temu