Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

Jestem zalamana.. ogarnela mnie depresja ;/

Polecane posty

Gość Swete

ehh czy ktos z was tez ma podobnie ? bo u mnie to wyglada tak ze mam czasem dni spokojne wszytsko jest wporzadku choc nigdy nie potrafie sie cieszyc ..nie potrafie byc szczesliwa :( a teraz zaczely sie dodatkowe problemy i ciagle cos.. czasem mam mysli samobojcze choc mam przy sobie kochanego faceta.. i wiem ze nie powinnam tak myslec ehh niewiem co sie ze mna dzieje.. chcialabym miec rodzine wspaniala jak moje kolezanki czasem przytulic sie do taty ale to nie mozliwe gdyz nie wiidzialam go juz 10 lat w dodatku jest alkoholikiem ;/ chcialabym sobie ulozyc zycie jak najlepiej ale ciagle cos mi nie wychodzi .. w dodatku czesto mam taki psychiczny brak okazania milosci tzn chodzi mi o to ze potrzebuje czasem by ktos mnie przytulil ale gdy moj facet mnie przytula to to nie wsytarcza bo wciac czuje taki brak w srodku :( ahh jest mi ciezko :(

Gość prawictwo pospolite121
zmiana faceta

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi pomogły tonaxinum forte na dzien ,naturalne a działaja ,chciałam uniknac psychotropow które juz wczesniej bralam.

Gość Swete
tu nie chodzi o faceta bo tego akurat bardzo kocham i choc mam powodzenie u facetow Tego bym nie zmienila na zadnego innego.. tym bardziej ze taki stan zalamania bywal u mnie rowniez wczesniej za nim poznalam terazniejszego faceta..

Gość wyjątek
Swete, Ty dziewczyno idź lepiej na terapie dla DDA a nie wymyślasz sobie depresje. Masz typowy syndrom DDA.

Gość Swete
do aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa * a mialas rowniez taki podobny stan ? a te tabletki tonaxinum forte jakie mialy dzialanie? utumanily cie czy jak?

Gość Swete
nie sadze ze to syndrom DDA poniewaz ja mimo to ze moj tata jest alkoholikiem to nigdy nie bylam przez niego wychowywana .. wiec troche watpie ze to ma cos wpolnego z jego zamilowanami do alkolu lecz z jego nieobecnoscia przy mnie

nie jest tak zle . Ja znam dziewczyne ktorą ojciec porzucił w wieku 5 lat i nigdy nie płącił alimentów .

nie widziała sie z nim 20 lat .

Gość Swete
noi kazdy wlasnie takie rozstanie przezywa inaczej na mnie chyba sie to niestety zle odbilo ...