Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszaciazaasia25

do doswiadczonych kobiet ciążą 28 tydzien prosze o pomoc

Polecane posty

Gość pierwszaciazaasia25

Witam serdecznie zdaje sobie sprawe ze macica sie zmienia bo ciagle rosnie ale czy moje odczucia sa normalne? dzwonilam niby do lekarza wczoraj mowilam o polesciach podbrzusza mam lezec.;/ ale wlasnie to mnie martwic bo w nocy budzily mnie bole zeber potem polało mnie podbrzusze i kregoslup a teraz czuje ciezkosc w macicy natomiast malutki sie wierci jak zwykle czasen boli po bokach....na ile to normale?

mnie tez tak czesto boli w nocy ale nie wiem czy to normalne... ja w kazdym badz razie mam krotka szyjke ale czy to ma cos wspolnego z tymi bolami to nie mam pojecia

Gość jesienna mgła
zaczęłam właśnie 29 tydzień i jedyne bóle jakie u mnie występują to te po bokach, szczególnie jak leżę i muszę się przekręcić na drugi bok, albo zbyt gwałtownie wstanę :/ przed snem biorę nospę forte i nawet pomaga. Wiem, że będzie gorzej ;) natomiast nie mam żadnych bóli kręgosłupa, podbrzusza czy żeber. Jedynie te chwilowe skurcze przepowiadające, są częste ale bezbolesne i lekarz mówi, że mam się nimi nie martwić.

Gość Spóźnione śniadanie
no pewnei że bóle kości są normalne! Ja nie mogłam się przekręcić z boku na bok w nocy hehe....wszystko w środku się przesuwa i rozciąga..jeśli dziecko kopie i nie masz krwawień, bolesnych i reguralnych skurczów to jest oK! ale oczywiscie o wszelakich wątpliwościach i obawach porozmawiaj z Twoim lekarzem :)

Gość Zaniepokojona1984
Ja mialam identyczne bole, urodzilam w 39 tc.:)

ja jestem w 28 tygodniu :) i to co odczuwasz to normalne. moze maluch źle sie ułożył w zeszlym tygodniu strasznie bolał mnie bruch, boki, wnętrznosci... lekarz zrobił usg i mówi, ze wcale mi sie nie dziwi bo mała ułożyła sie tak fatalnie poprzecznie, ze gniecie mi wątrobę i inne narzady wewnętrzne. w twojej macicy jest juz ponad kilogram dzieciaka + wody płodowe + łożysko. normalne,ze boli ;)

Gość getryhtryhyruyu
Mnie też tak boli. Nie leżę.

Gość pierwszaciazaasia25
Dziekuje ale chyba pidjade do lekarza moj mąż za godz bedzie w donu sama nie mam nawet czym a mieszkamy za miastem....pół godz temu mialam długi skurcz nie mogłam się ruszyć ale mi przeszło...tak się boje.ale malutki sue rusza to najwazniejsze