Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon Sphere

Kobiety tak na prawdę nie chcą być kochane

Polecane posty

Gość Dragon Sphere

Zauważyłem, że kiedy kobieta odkrywa że facet ją kocha to ona wycofuje się, ucieka, odrzuca go. Kobiety wolą się spotykać z ruchaczami pod wpływem chwilowego impulsu, a potem tylko wyciągają ręce po pieniądze nie ważne od kogo będą one pochodzić. Kobiety są złe z natury!

''Zauważyłem, że kiedy kobieta odkrywa że facet ją kocha to ona wycofuje się, ucieka, odrzuca go. '' to ze ciebie tak traktuja, nie znaczy ze taka jest natura ogolu kobiet. zwyczajnie, widac nie reprezentujesz soba nic wartosciowego partnersko

Gość Leser ?
Widać że nie jesteś nic nie wart skoro tak cie traktują

Nie wystarczy powiedziec kocham ,napewno jak kobieta czuje sie kochana to nie ucieknie ucieknie tylko wtedy jak sie taki uwiesi i chce zeby go uszczesliwic,bo on ma do niej uczucia.

Gość kamil1979jgora
bo większość kobiet nie lubi takich miłych misiów, są one na to zaprogramowane ewolucyjnie. 90% kobiet woli jazdę Golfem II z ostrym facetem 120 km.h w terenie zabudowanym niż jazdę hybrydowym Lexusem z miłym misiem 50 km./h. I może to jest właśnie piękne, że nie wszystkie kobiety lecą na kasę.

Gość kamil1979jgora
ale taka jest prawda zrozum człowieku że kobieta jest zaprogramowana ewolucyjnie na silnego chamskiego faceta bo taka strategia dawała przetrwanie przez tysiące lat. Dopiero ostatnio się to zmieniło, informatyk prawiczek potrafi zarobić kilka razy więcej niż samiec alfa na budowie, więc kobiety są zdezorientowane. To jest wpływ rewolucji przemysłowej i informatycznej.

''bo większość kobiet nie lubi takich miłych misiów, są one na to zaprogramowane ewolucyjnie. 90% kobiet woli jazdę Golfem II z ostrym facetem 120 km.h w terenie zabudowanym niż jazdę hybrydowym Lexusem z miłym misiem 50 km./h. I może to jest właśnie piękne, że nie wszystkie kobiety lecą na kasę.'' gdzies to juz czytalam. bootem jestes cy jak? nie umiesz myslec abstrakcyjnie na ten sam temet, tylko kopiujesz i wklejasz w drugie miejsce? co ty chcesz chlopie udowadnic, ze psychicznie chory informatyk flegmatyk, to dobry material ma meza?

Skad wy pochodzicie sadzac ze kobieta chce chamskiego faceta,mieliscie odsiadke w wiezieniu?

Gość kamil1979jgora
ja nie twierdzę że jestem idealnym materiałem na męża i nie wymagam od wszystkich kobiet żeby mnie kochały. Ja mam 1 kobietę żonę i to mnie wystarczy. Nie mam pretensji do innych kobiet że zamiast mnie wolą samca alfa co jedzie golfem II na gaz 120 km./h w terenie zabudowanym, bo wiem że one są po prostu na to zaprogramowane ewolucyjnie. No i moim zdaniem za bardzo szafujesz tą moją domniemaną chorobą psychiczną. Ja nie uważam się za chorego psychicznie bardziej niż samiec alfa co pije wódę

Gość teranowa
www.notoklops.pl zapraszam na mojego bloga, każda z Was znajdzie tam cos dla siebie

"...to mnie wystarcza" czytam ciebie kamil i zastanawiam sie, jakim cudem takie osobniki jak ty koncza uczelnie. wionie od ciebie 60ajkju 0 bystrosci umyslu i monotemetycznie i stereotypowo myslisz az zeby bola. skoro kocha cie twoja zona, skoro jestes szczeliwy, skoro widzisz ze nikt sie nie lasi na twoje dywagacje o kobietach, samcach alfa i innych bredniach, to zamilcz ze wreszcie facet.

Gość kamil1979jgora
parę kampanii wrześniowych zaliczyłem, ale jakoś tam przez te studia przeszedłem

Gość hlkg
Teraz wygląd samca alfa to trochę za mało, nie to co ze 1000 lat temu.

Gość Zuzka:)
Samiec alfa z budowy do zapładniania a taki informatyk na łożenie kasy w nie swoje dziecko :).

Gość kamil1979jgora
no i tak czasami bywa, natomiast trudno też przekreślać życie dziecku tylko dlatego że nie ma genów faceta który je wychowuje

Gość 6789iolkjh
Kobiety lecą na takich tanich ruchaczy, chamów i prostaków to niech sobie lecą tylko niech nie gęgają jacy to faceci źli bo one tylko na takich patrzą więc to ich wina, że takich wybierają. Aha i później gadanie, że jak facet dzieciatej nie chce to jest frajer, który jest nieodpowiedzialny i niedojrzały phi. Dość z tym! Porządny facet chce własnej rodziny i nie będzie za TEGO CHAMA robił. Nie chcecie dobrych mężczyzn przed ciążą i urodzeniem dziecka to się później od takich bujajcie!!!