Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość Ci (prawie) wszystko

Kiedy usłyszałyście od swoich mężów/długoletnich partnerówn kocham?

Polecane posty

tj w temacie :)

Gość depesza
pisamismy ze soba 3 mies przez neta (znalismy sie wczesniej tylko z czesc , czesci tyle), wtedy zaiskrzylo i po 2 randkach napisal ze mie kocha :)

jeszcze prosiłabym o pisanie ile już jesteście ze sobą :)

Gość do depesza
napisał że cie kocha :O woow

Gość ja usłyszałam wczoraj
zaraz po tym jak mu powiedziałam, że właśnie dowiedziałam się o jego zdradach

Gość agatata lisowska
znalismy sie miesiac , powiedzial przez telefon kocham cie , jestesmy 9 lat

Gość agatata lisowska
ale takie prawdziwe zakochanie to bylo gdzies po roku

czarna izabella zazdroszcze Ci odpowiedzialnego faceta/ ledwo fiutek drgnie, a ten mysli, ze kocha:o ja późno, po kilku mc.

Gość depesza
jestesmy arzem 3 lata, tak napisal bo mieszkal daleko i przyjechal specjalnie zeby sie spotkac wiec wrocil do siebie rozmawialismy o spotkaniu i napisal, co w tym zlego skoro przy nastepnym spotlaniu mi powiedzial i do dzisiaj slysze to codziennie :-) moja przyjaciolka uuslyszala po roku i to nie bezposrednio od niego tylko trzymal miska na kolanach i powiedzial ze misiek ja kocha :p :p

Gość a ja usłyszałam kocham
jak mu powiedziałam, że jestem w ciąży od tej pory ani tego ani też żadnego innego słowa od niego nie usłyszałam słuch po nim zaginął

Kciukiem - owszem, pośpieszył się z deklaracją, ale jak widać mówił szczerze ;) Sądząc jednak po Twoich złośliwościach coś Ci się w życiu i związku nie układa...?

dlaczego sądzisz, że to złosliwosci? widocznie raz sie udalo, skroo jestescie ze soba 6 lat. ale pomysl ilu dzuewczynom musial to wczesniej powiedziec, neistety nieszczerze. mentalnego chlopca, bym nie chciala, bo nikt nie wie czy kocha po pierwszej randce:O jakby moj obecny tak mi palnal, z pewnoscia nie obchodzilibysmy kilka mc temu rocznicy

Gość AgaPetofa
po dwoch miesiacach powiedzial, ze mnie kocha ja po czterech rok razem i ciagle to sobie mowimy

Gość słyszę codziennie...
jesteśmy 34,5 lat po ślubie+2 lata przed. Właściwie codziennie słyszę, że mnie kocha :), a np. dziś rano "jakie to szczęscie, że Cię mam"... Mówi do mnie "skarbie", "aniołku" itp. Miłe :)

Gość ffhjj
od jednego po 2 tyg, bylismy 6 lat ale to byla oksyczna relacja od obecnego po jakims roku, nigdy wczesniej tego zadnej nie mowil obecnie minely 2 lata razem wiec nie jestesmy zbyt dlugo zze soba

razem jestesmy 10lat, a kocham Cie usłyszałam chyba czwartego dnia :) wlasciwie nie wprost tylko o czyms tam rozmawialiśmy a on powiedział cos w stylu "dla mnie to normalne, ze tak robie skoro Cie kocham" :)

ja po miesiącu (3 razy się widzieliśmy) Już 8 lat po ślubie jesteśmy. Jeśli to jeden jedyny to się to wie na samym początku. To jak takie olśnienie po latach w mroku :)

a i wcześniej nikomu nie powiedziałam tego, on też (no przynajmniej tak twierdzi) I dalej kocham miłością szaleńczą :) :) :)

A ja się zgodzę,że jak facet na 1 randce czy nawet po 2 m-ch mówi,że kocha to wcale to nie jest prawda.Wybaczcie dziewczyny ale jakby mój facet mi powiedział "kocham " po kilku tygodniach znajomości to bym go wyśmiała.Człowieka trzeba poznać,polubić i wtedy dopiero można mówić o miłości ;)

no widzisz, a ja swojego nie wyśmiałam i nie załuję. Sama powiedziałam mu to bardzo szybko, gdzieś po dwóch tygodniach bo pierwszy raz tak czułam. Czas pokazał, ze oboje wiedzieliśmy od razu, ze to "to". Wiec z czego sie tu śmiać?

Gość mam taki dylemat
nie ma tu reguly niektorzy ludzie zakochuja sie od razu inni sa bardziej ostrozni i potrzebuja wiecej czasu

Gość ajamysleze
przyjaźniliśmy się kilka lat, oboje byliśmy w związkach gdy się poznaliśmy, on się szybko po naszym poznaniu rozstał z dziewczyną (nie wiem z jakiego powodu ani kto zerwał), ja byłam ze swoim jeszcze 3 lata. gdy się z nim rozstałam po kilku miesiącach zaczęliśmy się spotykać, a jako, ze znaliśmy się kilka lat to po tygodniu powiedział mi, że mnie kocha od bardzo dawna :)

Gość ajamysleze
a jesteśmy razem 3 lata (1,5 po ślubie)

Gość gbffsd
mojemu powiedzialam jakos miesiac po poznaniu, on mi kilka dni pozniej. razem 9 lat

Gość ja myśle, ze to nie ma
znaczenia kiedy to jest powiedziane, tylko kto to mówi ,jaki rodzaj czlowieka jak facet jest w porządku to powie po tygodniu i bedzie to prawdziwe jak facet guzik wart z charakteru ,to powie po roku , a i tak jego slowa beda nic nie warte

Gość Aska kraska
Znalizmy sie juz troche i z racji odleglosci duzo smsowalismy mniej widywalismy. Nie bylismy oficjalbie razem. W luznej rozmowie zaczol pisac o imprezie na ktora idzie ale mu sie nie chce i ze sie zakochal.. Wkurzylam sie ale grzecznie odpisalam ze szczesciara z niej, wtedy odpisal ze to we mnie sie zakochal ;)) poprosil wtedy tez o spotkanie i przyjechal i poprosil o bycie razem ;) i tak jest juz 12 lat ;)