Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlekiemiOknem

Kupujecie ciuchy swoim dziecia w Markecie Chinskim ?

Polecane posty

Gość MlekiemiOknem

Wiek obojetny

Gość uuuuuppppppjjuuuuu
czasami. ale osatnio kupilam sobie buty i po miesiacu do wyrzucenia. pełka podeszwa.

nie mam dzieci ale sobie kupuję. mam dwie pary spodni, tzry bluzki z rękawem 3/4, jakies koszluki z krótkim rękawem, krótkie spodenki, skarpety. chodzę, piorę, nie narzekam

Gość matkamatka
nie kupuję bo wszystko pachnie tam chemikaliami i jest wykoanne z bardzo tandetnych materiałów. kupuję ciuszki w lumeksach dal 2 i 5 latki. mam pewność że chemikalia byly wyprane, kupuję znane marki hm zara a te są ładniejsze niż dla doroslych z tych marek i w lumpku tanie.

Gość t0 y56 y
Nie, ja tak poprzedniczka wole lumpeksy niz te chińszczyzne. Nie wiem, jak te biedne dziewczyny moga tam pracwać- chodzi mi o ten specyficzny zaach wdychany przez kilka godzin dziennie. Moja siostra kupila sobi ekiedys stroj kapielowy w chńskim i dostała poparzenia słoneznego (wszędzie dookoła lamówki od stroju). Dziecku balabym sie po prostu cokolwiek tam kupic.Wiadomo,ze większośc rzecz jest w sklepach chińskich, ale widocznie jest różnica pomiędzy chińszczyzna a chinszczyzna. Mam taka nadzieje

Gość porada za free
dla siebie kupiłam 2 pary jeansów póki co nie narzekam, prałam co prawda raz ale nic się nie stało z materiałem

Gość MlekiemiOknem
Jak mi sie cos spodoba to kupie torebke buty takie pierdoly

Gość matkmatka
chodzi o to że te najtańsze bezmarkowe są produkowane w groszych warunkach z gorszych materiałów, teraz była afera że są wyspikane jakimiś środkami na grzyby i dziewczynak trafila do szpitala w efrancji bo dostala podraznien od tego. marki typu hm zara musza mieć lepszą kontrolę bo w razie czego by się niewypłacili z odszkodowań. a tak co pozwiesz chińćzyka z chinskiego sklepu??

Gość matkmatka
chodzi o to że te najtańsze bezmarkowe są produkowane w groszych warunkach z gorszych materiałów, teraz była afera że są wyspikane jakimiś środkami na grzyby i dziewczynak trafila do szpitala w efrancji bo dostala podraznien od tego. marki typu hm zara musza mieć lepszą kontrolę bo w razie czego by się niewypłacili z odszkodowań. a tak co pozwiesz chińćzyka z chinskiego sklepu??

Gość DZIECIOM NIE DZIECIĄ!CHYBA CIĄ
ŻA SPRAWIŁA ŻEŚ POPADŁA W ANALFABETYZM????