Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejciujejciu

Porażka życiowa i ciagłe niepowodzenia

Polecane posty

Gość ojejciujejciu

Ludzie, to co sie dzieje w moim zyciu to jest jakis ponury zart. Co bym nie zrobila, zawsze wyjdzie mi to na zle. Bylo mi zle w kraju, nie moglam znalesc pracy, oprocz tego po prostu sie nudzilam, zycie bylo nieciekawe, postanowilam wyjechac za granice. Wyjechalam, szybko sie okazalo ze tam czulam sie jeszcze gorzej, niby mialam prace, ale zajmowala mi dokladnie caly dzien, nie mialam przez to szans na jakies zycie poza nia, w dodatku nie wyrabialam przez to fizycznie i psychicznie, okazalo sie ze dluzej nie wytrzymam, postanowilam po kilku miesiacach wrocic, w dodatku juz bylo prawie pewne ze bede miec w Polsce prace bo jak mnie nie bylo to dzwonili jednej firmy jak szaleni na telefon domowy. Wrocilam, siedze drugi tydzien w domu, nie dzwonią. I tak siedze bezrobotnie, nawet pogadac za bardzo z kim nie mam, jeeeezu dlaczego to wszystko jest takie popieprzone?

Gość ojejciujejciu
ja pierdziele..nawet nie odpisze nikt. zawsze tak jest.

Gość ojejciujejciu
taa ja rozumiem , mozna dokonac zlego wyboru raz czy dwa, ale zeby ciagle? i to kiedy juz wydaje mi sie ze teraz to napewno bedzie dobrze, ze ulozy sie wszystko a tu nagle JEB!!