Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znam-jednego

opis ONR-owca

Polecane posty

Gość sazxfasfasfas
to wyglada dokladnie tak samo jak twoj tekscik :D przeciez to jest postep i nowoczesnosc wiec musi byc kazirodztwo i zoofilia! poza tym nie ma zadnego powiazania homoseksualizmu z kazirodztwem i zoofilia :o to sa odrebne rzeczy

Gość sazxfasfasfas
przyznam że ja też popieram postęp-daję dupy owczarkowi kaukaskiemu moich rodziców, jak się matka dowie to tak mnie spierze...😭

widzialem kiedys jak jeden gosc zabral dzieciakowi lizaka - to napewno byl ONRowiec bo oni tacy sa ze atakuja slabszych i zbieraja pety z ulicy bo ich nie stac na fajki oni sa straszni - wywolali II wojne swiatowa, globalne ocieplenie i zaglade wielorybow i trzeba strzec Polski przed nimi i zabijac ich strzalem w tyl glowy

nic nie zmyslam bo wszystko widzialem w TVN a oni tam tylko prawde mowia a ja wam powtarzam ze to sa gestapowcy i hitlerowcy i mowia po niemiecku a w dodatku wszyscy to pedaly i bzykaja sie w pupe

ONR jest straszny bo chce nam zabrac Gdansk i Slask. Chca tez oddac Ukrainie Lubelczszyzne a Bialorusi Bialostockie a stolice przeniesc do Lodzi.

ONR jest straszny bo chce nam zabrac Gdansk i Slask. Chca tez oddac Ukrainie Lubelczszyzne a Bialorusi Bialostockie a stolice przeniesc do Lodzi. A jeden ONRowiec puscil nawet kiedys baka i nie przeprosil.

Gość Żelisław
zajrzałem na tamto kibicowskie forum i potwierdza się wszystko co o nich do tej pory myślałem 🖐️

Adam Michnik moj idol mowi ze ONR jest straszny bo chce nam zabrac Gdansk i Slask. Chca tez oddac Ukrainie Lubelczszyzne a Bialorusi Bialostockie a stolice przeniesc do Lodzi. A jeden ONRowiec puscil nawet kiedys baka i nie przeprosil.

Gość Żelisław
jem kupę i mam wygoloną dupę :)

Podobno za Gierka ONR starsznych dlugow narobil a i teraz dalej zadluza nasze spoleczenstwo i popieraja ACTA w sejmie. Normalnie mowie wam ze juz wiecej nie bede na nich glosowac - niech wreszcie straca wladze i w Polsce zrobi sie normalnie.

Gość Żelisław
smacznego podszywku :) uuu, golisz doopę - sam czy ktoś Ci goli?:D jeżeli to pierwsze to cóż za ekwilibrystyka, a nie boli Cię tam podczas zabiegu?:classic_cool:

Moje haslo na dzis - odsunmy ORN od wladzy! Niech idioci przestana rzadzic naszym krajem, odbierzmy im mandaty poselskie i teki ministerialne!

Odsunmy ONRowcow od telewizji, radia, prasy. Usunmy ze spolek skarbu panstwa, z zarzadow, rad, komisji. Niech przestana sie tuczyc na nas, niech przestana podnosic podatki i nakladac kolejne daniny. Mam juz dosc tych wstretnych, brudnych, zapijaczonych ORNowcow.

znamjednego o tym co piszesz, możesz pisac wprost bez ironi i sarkazmu bo to też jest problem! co nie niweluje tego, że niezwykle często ludzi związani z onr i kibole to wandalizm, przemoc, homofobia i rasizm w czystej postaci :/

Gość astherinnka
narodowców powinno sie nadziewać anusem na pal

Gość valinkkaa
są gównem

Gość gość
Poziom tej dyskusji od pierwszego wpisu jest na dnie, problemy z rdzeniem przedłużonym lewej strony uczestników kwalifikują ich do 30 dniowej izolacji pod okiem zespołu psychiatrów (o ile lewa strona wie cóż to takiego rdzeń przedłużony) . Sami bezustannie udowadniacie że Narodowcy mają rację a Wasza walka z wiarą i wszystkim co Polskie jest niezbitym dowodem działania antypaństwowego co powinno być ścigane prawem. Społeczeństwo multikulturowe to mroczna przyszłość która niewykluczone że kiedyś nastąpi. Twierdzenie że homoseksualizm nie ma nic wspólnego z wynaturzeniami jest dość zabawne. Prowokacja którą jest temat tej dyskusji jest żenująca i czego byście teraz nie napisali w odpowiedzi nie zmieni to faktu że dopuszczające się tej prowokacji osoby mają poważne problemy psychiczne być może o podłożu schizofrenicznym.