Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5

uczucie pelnosci w macicy ?? ciaza?

Polecane posty

Gość mamaaaaaaaaaaaa5

witam Przedwczoraj bylam u lekarza poniewaz bolalo mnie podbrzusze. Ginekolog stwierdzil ze moje endometrium ma 9mm w 21 dniu cyklu przy nieregularnych @. Tego samego dnia po stounku zlapal mnie silny bol w podbrzuszu taki ze ruszac sie nie moglam na drugi dzien czulam sie pelna takie uczucie pelnosci w macicy czuje do teraz boli mnie czulam takie rozrywanie macicy... test ciazowy robilam w dniu wizyty ktory pokazal jedna kreske. Martwie sie ze to jednak moze byc ciaza poniewaz pierwsza ciaze wlasnie rozpoznalam w ten sposob po stosunku zlapal mnie taki bol ...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
doodam tez ze mam torbielke na jajniku 4cm krwotoczna...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
'????

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
moglby mi ktos odpowiwedziec?? :(

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
moje miesiączki sa bardzo nieregularne zazwyczaj mój cykl trwa 31-34 dni. Ostatnio mialam dziwny okres w zmienionej postaci nie dosc ze 7 dni sie opoznil to trwal niecale 3 dni i dziwnie wygladal jak czarna krew...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Teraz @ powinna przyjść 19 grudnia

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Dzis ide zrobic test BETa HCG

Gość czarna krew...
...endometrioza? Ból też pasuje. Skąd uczucie pełności przy ciąży i to tak wczesnej....W 21dc nic nie masz w macicynawet gdyby to była ciąża

Gość ja uczucie
ja uczucie pelnosci w macicy czulam dwa tyg po zaplodnieniu czyli w 3-4 tyg ciazy.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Bylam zrobic test BETA HCG dzis bede miala wynik;). Jednak martwie sie ze to moze za wczesnie

Gość Nie no nie wytrzymam
Uczucie pełności w macicy objawem ciąży ? Rany Ja jestem obecnie w 8 mies. uczucie pelnosvi i,tego ze rosnie w środku wszystko nadtapilo u mnie ok 16tyg ciąży Zarodek jest tak malenki ze nie wiem jakim cudem chciałabys czuc cokolwiek

ból po stosunku nie oznacza ciąży hehe uczucie pełności -możliwe,tak samo jak napięcie a cykl 31-34 to nie ejst bardzo nieregularne,gdy miałam 34-36 zaliczono mi je do regularnych obecnie mam 40-70 i to są bardzo nieregularne cykle a nie Twoje które wiesz kiedy się pojawią...jeśli takie bzdury opowiada Ci Twój ginekolog zmień go ;) po co Ci beta na 8 dni przed terminem okresu ? zrób 19,po co się nakręcasz przez jakis ból po stosunku jeszcze

Gość CO ZA GŁUPOTA__________
ja uczucie lokowata@tlen.pl'; ja uczucie pelnosci w macicy czulam dwa tyg po zaplodnieniu czyli w 3-4 tyg ciazy TAK. oCZYWIŚCIE. nIE MÓWIMY TU O SUBIEKTYWNYCH ODCZUCIACH NAWIEDZONEJ BABY. pOP PIERWSZ AUTORKA NWET JESLI ZACIĄŻYŁA TO W MACICY NIC NIE MA. i NAWET JAK ZACIĄŻYŁA DŁUGO NIC NIE BĘDZIE CZUŁA

Gość CO ZA GŁUPOTA__________
31-34 " BARDZO NIEREGULARNY CYKL" TY CHYBA NA GŁOWE UPADŁAŚ! Co ty myslisz,że regularny oznacza 28 dni :( I tacy ludzie chcą mieć dzieci. Koszmar.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Moje okresy sa dziwne bardzo skape i raz wystapia pod rzad 33 nia cyklu a zdarza sie tez ze 40 dnia.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
a ginekolog nie potrafi odpowiedziec mi na to pytanie dlaczego moje okresy sa tak bardzo skape. Wczesniej przed piewsza ciaza mialam @ baaardzo nieregularna to juz mozna tak nazwac bo zdarzalo sie ze okres nie pojawil sie nawet 3 miesiace i tak nie wiedzialam kiedy mam go sie spodziewac staralismy sie wtedy o dzidziusia i po 1,5 roku udalo sie. Obecnie moj maly ma 10 msc. A moje miesiaczki nigdy nie byly tak skape...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Jutro wybieram sie do gina bo juz nie wytrzymuje za duzo sobie wkrecam...

Gość dawno temu tez tak mialam
masz miesniaki.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
od 5 miesiecy chodze co 5 minut do lazienki sikac i sikam litrami nie wiem skad tyle moczu w tak szybkim tepie sie tworzy. I rowniez sprawa jeszcze nie jestem wyjasniona dlaczego tak czesto sikam, to jest strasznie meczace;( badanie ogolne moczu nic nie wykazalo...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Jesli 18 listopada to nie była miesiączka tylko jakies tam krawienie np z nadzerki to na pewno byloby widac juz pecherzyk bo pewny okres ostatni mialam 12 pazdziernika czyli to juz bylby 9 tydzien .

Gość Idź do ginekologa
Jutro - w 25 dc. Lekarz nic nie stwierdzi. Badałas poziom beta hcg? Ale i na to pewnie za wczesnie. Ja pizę o lekarzu w sensie badania sie a nie stwierdzania ciąży. dziewczyno musisz czekać. Sam pozytywny test tez nic nie znaczy! Dopiero zaczynają się nerwy; jest zarodek czy nie ma bije serduzko czy nie, zyje czy nie...

Gość Idź do ginekologa
gdybys rzeczywiście miała ostatnią miesiaczkę 12.10, to na wizycie 8.12(jak piszesz) widziałbys nie tylko pęcherzyk, ale i serduszko, a może i całkiem widoczny zarodek, ja w 8t3d widziałam zarodek, który mial juz ludzkie kształty: wyraźna główka, tułów...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Dyis bede miala wynik BETY. Wiem ze to jest jeszcze za wczesnie aby zobaczyc cos na USG. Bylam juz raz w ciazy.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Jutro zapewne dowiem sie skad ten ostry ból po stosunku... Juz nie moge sie doczekac bo strasznie mnie to denerwuje, jeszcze teraz dostalam grzybicy pochwy lekarz 8.12 naawet jej nie zauwazyl ... Tak wlasnie wygladaja wizyty na kase chorych;/ Nie ma to jak prywatnie sie pzrzebadac...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Zaczynam brac tabletki jesli dostane okresu, juz czekaja na mnie w szafce. Bo zwariowac mozna. DO tej pory stosowalismy stosunek przerywany chociaz wiem ze to zadna antykoncepcja.

Gość Idź do ginekologa
No widzisz, a ten ból mógł byc spowodowany infekcją...

Gość Idź do ginekologa
Ból mógł być spowodowany infekcją. Bierz tabletki bo się wykończysz! Na związek tez to dobrze nie wpływa...

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
Dokladnie narzeczony zapewnie mnie ze wie kiedy ze mnie wyjsc ze to niemozliwe. Ale lepiej sie zabezpieczac i pozniej sobie nie wkrecac

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
odebralam wynik 2,0 czyli norma ciazy brak na chwile obecna beta ani nie przyrosla ani nie zmalała. (3 miesiace temu robilam i byl ten sam wynik 2,0 ). Powtórze test w dniu spodziewanej miesiaczki czyli 20.