Gość madzia14xoxo98 Napisano Grudzień 10, 2012 Od jakiegoś miesiąca podoba mi sie pewien chłopak. Mojej przyjaciółki kolega coś tam mu mówił o mnie, on sie ucieszył, ze się komuś podoba. Ja mu 30listopada napisałam jakąś bajke, że niechcący go zaprosiłam do znajomych, że mi się fb psuje itp. On 8 grudnia odpisał, że spoko , takie tam, ale nie jest wolny. No i troszke pisaliśmy. (Ciekawi mnie czemu sie ucieszył że się komuś podoba, skoro ma niby kogoś, z kolegą myślimy że może tak napisal bo ma dużo treningów). Ja mu na koniec jednej wiadomości napisałam " Ale dobra, już się nie będę narzucać xdd ", a on odpisał " nie no spoko, wszystko ok :) " Więc czy to znaczy, ze sie nie narzucam? Później napisał, ze się śpieszy na mecz, ja mu napisałam Powodzenia i to tyle. Dzisiaj go nie widziałam w szkole, a chciałam zobaczyć czy się na mnie chociaż popatrzy ;/ I mam dylemat, czy pisać do niego czy nie ? Jeśli miałabym dzisiaj pisać to coś w stylu " Jak było na meczu? ^^ Jakbym się narzucała pisząc to Ciebie to po prostu napisz bo nie chce wyjść na kretynke xd " , Co sądzicie? Pisać dzisiaj? I co pisać jeśli już? A, i wczoraj to o meczu było przed 17, a później po 20 był znowu na fb. Tylko ja nie mam go w znajomych, nie chce drugi raz się wygłupić zapraszając go jak wtedy xd więc nie wiem kiedy jest, ani on kiedy ja. Ja wiem dlatego bo wchodzę na jego profil i patrze kiedy ostatnio coś polubił itp ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach