Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość madzia14xoxo98

Pisać do niego? Czy się narzucam?

Polecane posty

Gość madzia14xoxo98

Od jakiegoś miesiąca podoba mi sie pewien chłopak. Mojej przyjaciółki kolega coś tam mu mówił o mnie, on sie ucieszył, ze się komuś podoba. Ja mu 30listopada napisałam jakąś bajke, że niechcący go zaprosiłam do znajomych, że mi się fb psuje itp. On 8 grudnia odpisał, że spoko , takie tam, ale nie jest wolny. No i troszke pisaliśmy. (Ciekawi mnie czemu sie ucieszył że się komuś podoba, skoro ma niby kogoś, z kolegą myślimy że może tak napisal bo ma dużo treningów). Ja mu na koniec jednej wiadomości napisałam " Ale dobra, już się nie będę narzucać xdd ", a on odpisał " nie no spoko, wszystko ok :) " Więc czy to znaczy, ze sie nie narzucam? Później napisał, ze się śpieszy na mecz, ja mu napisałam Powodzenia i to tyle. Dzisiaj go nie widziałam w szkole, a chciałam zobaczyć czy się na mnie chociaż popatrzy ;/ I mam dylemat, czy pisać do niego czy nie ? Jeśli miałabym dzisiaj pisać to coś w stylu " Jak było na meczu? ^^ Jakbym się narzucała pisząc to Ciebie to po prostu napisz bo nie chce wyjść na kretynke xd " , Co sądzicie? Pisać dzisiaj? I co pisać jeśli już? A, i wczoraj to o meczu było przed 17, a później po 20 był znowu na fb. Tylko ja nie mam go w znajomych, nie chce drugi raz się wygłupić zapraszając go jak wtedy xd więc nie wiem kiedy jest, ani on kiedy ja. Ja wiem dlatego bo wchodzę na jego profil i patrze kiedy ostatnio coś polubił itp ;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować