Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie czlowiek

Dzisiaj widzialem jak taka ladna dziewczyna pocalowala swojego chlopaka

Polecane posty

Gość prawie czlowiek

bardzo przystjnego zreszta. Widzialem tez takiego jednego przystojniaka ze gdybym stanal kolo niego to moznaby mnie wziac za jakis podgatunek czlowieka :o przewalone ja od 12 lat marze o pieknej dziewczynie i marze zeby samemu byc pieknym ale cos nie wychdozi :o

Gość prawie czlowiek
dzisiaj zaczynam wykonywac cwiczenia na penisa zeby go poiwiekszyc bo tu tez natura mnie zrobila w chooja konkretnie :o z godzine bede doil moze wiecej i te ebooki o powiekszaniu to mi jeszcze wiekszych kompleksow narobily bo facet co jego zdjecia demonstracyjne cwiczen ma penisa w zwodzie jak ja w spoczynku :o sciagnalem nawet film instruktazowy jak robic cwiczenia ale psychika calkiem by mi npadla wlaczylem na sekunde zobaczylem jakiego ma ten na filmie i wylaczylem natychmiast :o boshe czy ty sobie ze mnie jaja robisz kurwa?

Gość Dziadzia Nikołuszka
cwiczenia na penisa, tak się teraz to nazywa? :classic_cool:

Gość prawie czlowiek
wiecie ze od 18 roku zycia nie usulem ani o centymetr? w dowodzie mam wzrost taki jak obecnie a robilem dowod zaraz po 18 tce

Gość prawie czlowiek
pytanie do brzydkich wy tez tak macie ze jak sie patrzycie na kogos i ten ktos na was spojrzy to w 0,0000002 sekundy odwraca wzrosk? ja sie nie dziwie ale to troszke dolujacee kurwa :o myslicie ze uznaliby mnie za poyeba jakbym nosil maske co ten gosc nosil z v jak vendetta? on tez mial zyebany ryj :o

Gość prawie czlowiek
lubie na fejsie ogladac jak ladni sie chwala swoimi partnerami badz co badz te z ladnymi wyobrazam sobie ze ja tez jestem jak oni i wszystko ok dopoki sie nie skapuje ze jestem zalosnym cwelem bez zycia :o

Gość prawie czlowiek
ehehehe nie ma to jak pouzalac sie na kafe co nie?

a ile masz wzrostu ?? Ja z racji zawodu musze patrze na setki twarzy dziennie, na poczatku denerwowali mnie ładni ludzi, chcialem byc jak oni , teraz mi to zwisa

Gość 093efvwe;232ri212
Autorze,Ty masz problem z glowa a nie z twarza i reszta:O.Jak mozna siebie tak nienawidziec za wyglad??? a czy kogos innego tez nienawidzilbys dlatego ,ze wg ciebie jest brzydki??:O Ja piernicze,niektorzy maja nizle w glowach nawalone:O:O.

Gość 093efvwe;232ri212
I cale zycie sobie taki spieprzy bo mu sie jego geba nie podoba. moze i wg ciebie jestes brzydki ale jestes tez meeega prozny.Choc pewnie nie zrozumiesz dlaczego. Co za gosciu ,ide stad bo nie cierpie takich idiotow:O

Gość prawie czlowiek
buahahahaha ja nie mam twarzy a ryj ciekawey jak ty bys sie czula wstajac rano idac umyc zeby a tam w lustrze jakis gnom sie na ciebie patrzy myslisz ok zaraz pojdzie az tu nagle szok bo to gowno w lustrze to ty! :o przeyebane to tak jak z syzyfem codziennie po przebudzeniu ten sam horror czlowiek idzie spac mysli ze rano sie to zmieni ale rano to samo! znowu to gowno w lustrze hehe :o ja juz nawet nie wspomne co to sie wyrabia jak sie nago zobacze :o o ja pierrdole rzygac sie chce :o myslisz ze ta dziewczyna co ja dzisiaj widzialem co calowala tego przystojnego goscia to co? jest z nim bo ma wspanialy charakter i osobowosc? moglby byc charakterem jak jezus + ghandim a by go patykiem nie dotknela gdyby wygladal jak ja :o takie zycie nazistow i lewakow sie nienawidzi to brzydkich trzeba oszczedzac? ja to powidziam tych co to siebie potrafia zniesc :D :o

Gość prawie czlowiek
macie nadzieje podobnie jak ja ze dziecki tym cwiczeniom z eboka penis sie mi powiekszy? oby oby chociaz to :o mysle co by nie pojsc na konstultacje do chirurga plastynczego i zapytac czy dalby sie jeszcze ze mnie czlowieka zrobic :D czytalem tu ze wzrost mozna sobie dodac jakos i inne dziwactwa to kto wie moze jakby kasa byla to i ze mnie udaloby sie wycisnac choc kawalek normalnosci :o

Gość hhhhhhhhhhhgg
nienawidzi to sie prawicowców a nie lewaków 100 razy bardziej wole lewaka i jego komune niz prawicowca i jego IV Rzeszę

Gość prawie czlowiek
gdybym byl przystojniakiem moglbym byc prozny i wszyscy by kolo mnie latali mowiac jaki jestem wspanialy i cudowny :D :o takei zycie kieys chcialem sobie kupic lalkie dmuchana zeby miec sie do kogo przytulac przed znem ale one maja zamiast ust dziure (wiadomo do czego) i jakos nie chcialbym sie kogo czegost takiego budzic :o hehe

Gość prawie czlowiek
niedawno widzialem takiego kolesia z merca wysiadl na oko to nowego merca mlody bogaty przystojny :D ideal pewnie sam gdybym byl homo o takim marzyl no co zrobic takiemu to nikt nie dorowna nie ma opcji ciekawe czy jest taki gosc siwadomy ze jest czlowiekiem tak wspanialym ze wiecej nie mozna byc :o

Gość prawie czlowiek
myslicie ze jakbym trafil do kicia to chcieliby mnie ruchac? hehe czy na wieziennych pedalow tez bylbym za brzydki? :D

Gość 8k744kikir
- po pierwsze gwałty w więzieniach nie są wcale takie częste ( mowie o Polsce... Afryka, Ameryka Polnocna i Poludniowa to co innego) - po drugie gwałtow w wiezieniach dokują faceci hetero, nie czują do ''ofiary'' uczucia, po prostu rozladowują napiecie seksualne, a ze to facet? Dupa to dupa, czy to wazne kobieca czy męska? - po trzecie nie patrzą na wyglad tylko charakter, osobowosc, od razu wyczują słabego ''frajera'', ''ciote'' '' konfidenta'' by go cwelić

Gość prawie czlowiek
hahahahaha to jednak jest mioejsce gdzie ludzie patrza wylacznie na charakter i osobowosc :D 🖐️

Gość 093efvwe;232ri212
"gdybym byl przystojniakiem moglbym byc prozny i wszyscy by kolo mnie latali mowiac jaki jestem wspanialy i cudowny "- hehe mowilam ,ze nie zrozumiesz:D. Glupi jestes i tyle,nie wiem jak mozna o sobie powiedziec "gowno",dobra nie gadam z idiota.Ty oprocz problemu z twarza jak twierdzisz masz jeszcze zajebisty problem z szarymi komorkami i tym radzilabym sie przejmowac...

Gość prawie czlowiek
buahaha z szarymi komorkami u mnie ok procz ryja braku wzrostu i braku kutasa jestem zdrowy 🖐️